20 ÅR !!!!!!!!!

IDAG FYLLER JAG 20 ÅR!!!!!!!!!!! GRATTIS TILL MIG HÄHÄHÄ :D!!!!!!!!!!!!!!!
KRYSSNING NÄSTA!!!!!!!!


Förra helgen

Har inte orkat skriva. Sen sist jag skrev så var jag på middag inne i stan hemma hos sofie med mina fina gamla arbetskollegor. Vi åt hemmalagad västerbotten paj, kyckling och sallad, riktigt gott. Mark Levengood och hans pojkvän har gift sig i köket där sofie bor, små roligt. Nåja, sen åkte vi iväg till trädgården och drack massa och hade det trevligt. De stängde vid ett och då fick jag skjuss hem av jeppe, tack för de. På lördagen fyllde min fina vän Jojjo 20 år. Började med att vi var ute med hennes båt hela dagen och sen hem till henne för att grilla, äta tårta, spela kubb osv. Efter ett tag drog vi till en gammal klasskompis. Alla bråkade med alla kändes det som, men såhär i efter hand kan jag bara skratta åt allt som sas. Delade på en taxi hem på natten någongång med några vänner. Somnade gott och på söndagen när jag vakna så var jag fortfarande full kändes det som. Var på Lövsta och badade och solade med Sophie, stötte på Ante,Janne, Stoffe osv. Sedan blev det Max där vi även mötte upp Jojjo och Sandra. Pratade om gårdagen och åt, sedan drog vi till Görväln och mötte upp Erik med vänner. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra ut med Jojjo's båt igen, vilket vi gjorde och de åkte wakeboard. Själv kollade jag på. Såg en orm när jag badade också. Fy. Fick panik och erik fick sig ett gott skratt iallafall. På kvällen var jag heeeeeeeeelt död. Längesen jag var så trött.

Bilder kommer om en stund!


16:29

Såja. Hemma efter lite badande och en väldigt rörig dag. Började med att jag och Sophie bestämmer oss för att åka och bada. Vi valde mellan lövsta,görväln eller lillsjön. Lövsta är man alltid på när man ska bada och Görväln skulle sophie's lillasyster till och ville inte att vi skulle vistas på samma ställe typ, haha. Så vi drog mot Lillsjön. Fast vi stannade på coop då vi skulle köpa något att äta. Då kommer sophie på att hon har glömt sin badhandduk, så hon köper en där. Vi beställer en sallad på pizzerian där, då tar de inte kort så vi måste gå och ta ut pengar utanför. När vi väl hade fått våra sallader så kommer vi på att vi inte har några bestick eftersom vi skulle ta med oss de. Så jag ringer Krille för han bor där i närheten, han svarar inte. Så jag ringer hans mamma och hon säger att vi får komma förbi och låna, pinsamt värre. När vi kommer dit så är även min mamma där (och jag trodde hon var på jobbet, men hon slutade tidigare) så vi äter våra sallader där och så går vi ner och väcker Krille och så följde han med oss och badade. Sjuuukt varmt!! Nu har jag precis duschat och ska fixa mig.

Ikväll ska jag på middag hos Sofie som jobbar på Bagdad café där jag jobbade för tre veckor sedan ungefär. Blir kanon! PUSS


10:32

Igår tog jag bilen in till stan och hälsade på mina fina arbetskollegor. Eller ja, föredetta. Fina vänner de där. Satt och pratade och fikade, mysigt. När jag kom ut så hade jag inte fått parkeringsböter, glad jag blev. Åkte sedan och köpte paket till mamma och håkan som firade 10 år som gifta igår. Hem och fixa lite och det blev 3 rätters middag, med oxfilé till varmrätt. Sedan blev det nattbad för andra dagen i rad. Sköönt! Somnade gott i sängen sedan. PUSS
 
(några från restaurangen)


16:02

Phuu. Kom nyligen in från den stekande solen. Gick upp strax efter 10 imorse och så åkte jag och Sophie till Lövsta. Vi solade och badade, första gången för mig i år som jag badar. Det var härligt, skönt att gipset är borta. Bks:en badade också (sophie alltså) haha. Strax innan två rörde vi oss hemåt. Sophie åkte till frissan i stan och jag la mig på våran baksida och sola lite. Härligt väder. Är dö hungrig, så ska fixa något att äta. Puss


shoppingen
























gipset är borta

Hemma nu efter en dag som först började med att ta bort gipset. När hon visade med vilken maskin hon skulle ta bort gipset med så blev jag rädd. Kolla på bilden nedan så förstår ni varför. Tog en timma på sjukhuset. Det känns skönt att slippa gipset. Men det känns konstigt att gå, och det känns som att foten inte hänger med, som att den har domnat bort. Fast det tar nog en stund innan det känns bra igen. Är väldigt stel och så. Efteråt så jag och mamma till solna centrum. Köpte lite saker. Allt kommer på bild om ett litet tag. Nöjd. Vi lunchade och sedan blev det ikea med mamma och mormor. Efter det var det en fika med Ellis. Inte träffat och umgåts med henne på super länge. Det var jätte trevligt, och varje gång vi ses så skrattar vi alltid åt sjuka saker, precis som när vi var mindre. Barndomsminnen!


imorgon slipper jag gipset

Nu ska jag ta den sista duschen med gipset på. Kommer kännas otroligt skönt att slippa gipset hädanefter. Bara massa bök och jag har blivit otroligt deprimerad pga det. Men nu hoppas jag att jag blir glad igen. Imorgon ska jag in till sjukhuset och ta bort det. Kan inte vara mer glad just nu över det. Dock kommer jag inte kunna jobba riktigt än. Tiden läker alla sår (i min fot).



helgen på ljusterö

Kom ut runt halv 10 tiden i fredags till landet. Innan dess blev det ett stopp på mcdonalds för lite mat. Då personalen har satt på en lapp över sprite:n. "Tänk på att spriten tyvärr är slut idag /mvh personalen" Då mormor ser de och läser så börjar jag garva. För hon säger spriten och inte sprite:n. Ja herregud. På landet satt jag,anna,carro,jimmie och annas föräldrar och snacka och drack. Somnade någongång runt 5 på morgonen. På lördagen vid lunch kom även jeppe och lucas. Vi åkte ner till havet och de badade lite, jag sola lite. Efter ett tag drog vi till Skärgår'n. Som är en jätte mysig restaurang på Ljusterö som ligger precis vid vattnet. Vi satt där i 3 ½ timma och drack,pratade,jag åt räkor osv. Väldigt trevligt och mysigt. Sedan släppte de av mig på mitt landställe på Ljusterö och de åkte till anna's landställe. Blev middag, grillspett osv. Sen kom de och hämtade upp mig igen och vi åkte tillbaka till samma restaurang och satt där ett bra bra tag. Drack sangria osv. Gott. Sen åkte vi hem till anna's landställe och sov. Igår blev det lugnt, vaknade och åkte till mitt landställe och åt frukost osv. Var hemma runt sju tiden på kvällen!

Väldigt lyckad helg!


















vad gör jag fortfarande hemma?

Jo, det ska jag tala om. Vi skulle ha åkt runt fyra tiden idag. Men morfar är försenad, och inte lite heller. Jag sitter fortfarande och "väntar". Har hunnit vara hos grannarna och druckit cider också. Blir någon form av middag som vi köper ute på Ljusterö, inget avancerat. Ikväll ska jag över till anna's landställe, så ska vi dricka,snacka och ja. Jag och Anna ska ha den utlovade catfighten också. Jag sover över där. Imorgon ska det bli GALET väder, så lär steka sönder i solen. NU ringde morfar. Så nu ska vi bege oss. Vi hörs! Kommer hem på söndag.

Btw. Fick en jättefin blomma idag av mina fina vän Jojjo. Glad vart jag :D


Ljusterö imorgon

Imorgon någongång mellan 4-6 tiden hämtar mormor och morfar upp mig och då bär det av till landet, fina Ljusterö. Har verkligen saknat landet. Ska bli kul att få komma ut igen. Anna är där ute också. Så det kommer bli kanon. Blir där till på söndag. Imorgon och på lördag ska det bli kanonväder. Så bikinin följer med. Vill ligga på bryggan och sola, då känner man inte hur varmt det är typ och det blir inte så jobbigt eftersom jag inte kan bada med mitt ena gipsade ben.

Bilden är på ena restaurangen på Ljusterö. HÄRLIGT

 


RSS 2.0