åkt snowboard!!

Igår var alla vi som bor tillsammans lediga, dvs jag,adina,natali och rebecca. Vi började med att kolla boende till mamma och håkan, sen la jag in lite tvätt på jobbet och tvättade, sen åkte vi till lindvallen och tränade på sats. Efteråt åkte jag tillbaka till stugan och hämtade min plånbok som jag glömde. Sen handlade vi våran nyårsmiddag. Räkcoctail till förrätt. Oxfilé, ugnsrostade rotfrukter, chili bea-sås, vitlöksbröd och sallad till varmrätt. Kladdkaka, vispgrädde och bär till efterrätt. Sen var vi i Sälen by på bolaget osv. På kvällen förfestade vi här i stugan, grannarna ovanför kom ner också, förutom malin. Det var sjukt roligt. Sedan blev det en taxi till e-huset, där vi var ett tag tills vi drog vidare till fjällis där det var massa massa folk, hände lite knäppa saker. Massa turister var det där också. Jag och Sofia var peppade på krogen iaf.
Vi tog hand på att vi skulle åka snowboard idag, varken hon eller jag kan åka, vi sa att vi skulle ses runt halv 12. 

När klockan var halv 12 så ringer Sofia till mig och frågar om jag är vaken. Klär på mig och går till e-huset och möter Sofia och sen lånar vi varsin bräda av hyran. Vi gav oss ut i backen, men först åt vi en varsin hamburgare på fompes grill, vi satt utomhus. Var svårt att åka bräda men det var otroligt roligt, mitt mål denna säsong är att kunna åka bräda helt okej bra iaf!

Vid 4 tiden åkte vi ner till Sälen by till bolaget en gång till. Mötte även Tobias och någon tjej, och sen begav vi oss tillbaka. Vi stannade på tandådalens skidshop, sen Ica. Och sen hem.

Är otroooooooooooligt trött och har ont i knäna efter att ha åkt bräda. Nu kollar vi på Victoria's secret fashion show. Sjukt bra. Alla modeller är ju så snygga också!!

KRAM

tisdag i sälen

Åh gud va trött jag är. Vilken dag. Gårkvällen började med att jag fixade i ordning mig och gick upp en våning till malin,sarah och timmy. Vi drack och spela pyramiden. Vid 9 tiden skjussade timmy oss till malungshem. Vi blev bjudna dit av våran försteman hanna. Det skulle bara vara vi tjejer från hyran typ, men några killar från hyran osv var också där. Lyssnade på gamla låtar och hade trevligt. Sen tog vi en promenad till wärsan. Köpte kortet där, finally. Och där inne var det sjukt mycket folk. Roligt. Träffade på Joakim Utterhall och hans vänner också ju. Nä det var en lyckad kväll som avslutades i en taxi hem. Sen upp och jobba 8:45. Var på jobbet 8:20 men ingen var där. Skickade sms till anders och frågade om vi började 8:45, det stod ju så på schemat. och tillbaka på smset får jag svaret "Nej. Vi börjar 8:15".. Först vart jag fundersam och sen kommer anders och johan och bara skrattar, elakt, haha. Vi var 7 personer som jobbade, 2 inne i verkstaden och 5 ute i kassorna. Var jätte mycket folk på kö. Tog emot en gäst som ville lämna tillbaka hela familjens skidor en dag tidigare. De skulle fått ha de till imorgon men ville lämna tillbaka för de var tvugna att åka hem. Och när gäster gör det så säger jag "bara så du/ni vet så får man inte pengarna tillbaka". Varav den gästen jag hade idag, en man, vart jätte irriterad på mig och förstod inte varför det var så, och jag förklarade och sa att det står på kvittot att återbetalning sker endast vid läkarintyg. Jag sa till honom att jag tyvärr inte kan göra så mycket för regler är regler. Efter en stund så vart han så irriterad att han sa till mig att han ville ha namn och telefonnummer till chefen på våran hyra. Jag gick till viktor som var ansvarig idag och vi ringde till robban och gav gästen telefonen, de pratade i ca 5 minuter och efteråt så säger han "jaja, struntsamma, jag vill iallafall hyra skidor till min son i 3 timmar, bara över kvällen. Vi hyr gratis". Var på jag frågar om han har något kvitto eller så, så att jag kan se att det stämmer, men det hade han inte, och inte frun heller. Så jag kan ju inte ge ut ett par skidor gratis. Sedan tog viktor över och det löste väll sig men han var verkligen irriterad på mig men skistar har ju regler som man ska följa.

Jocke sa att robban ville prata med mig så jag ringde honom och vi pratade om det som hände och han sa att jag inte ska ta åt mig ifall någon gäst säger något dumt till mig eller så. Han var så snäll och det var inte förrän efteråt jag förstod att man kan faktiskt bli ledsen om någon är jätte irriterad och säger dumma saker. Har en super bra arbetsledare och försteman. Glad för det!

Nu ska jag sova. Imorgon blir det gym, skicka post, handla, systemet, tvätta, kolla boende osv. Och så utgång på kvällen, fjällis! En kille hemifrån ska upp med sina vänner och de ska också till fjällis så det kommer bli skit kul tror jag!

KRAM

äta bör man, annars dör man

Det är rätt svårt att hålla koll på dagarna här uppe. På jobbet arbetar vi med datum som 27/12 t.ex. Och inte med själva dagarna så som tisdag, onsdag osv. Man är tvungen att tänka till en extra gång på vad det egentligen är för dag. Men idag är det måndag och jag har jobbat 8:15 - 13:15. Efter det drog jag,anders,martin,oscar och viktor till Bistron och åt lunch. Det är gott att äta lunch där. Det kostar 110 kr med en dricka till, och för oss personal kostar det 65 kronor. Toppen. Man får välja mellan 4 maträtter och äta hur mycket som helst. Jag tog köttbullar, potatis och brunsås och massa god sallad. Efter vi var mätta så åkte jag och anders mot Sälen by. Fast jag släppte anders i lindvallen, han skulle träffa några vänner. Jag fortsatte till systembolaget och inhandlade dricka till nyår. Det blev sprit, cider och champagne (inte riktig dock, mousserande, asti) och så var jag förbi stadium outlet och skistarshop tandådalen, och ica.

Nu är jag färdigfixad för kvällen och ska få i mig en deluxe middag, haha. Sen drar jag upp till Sarah, malin och timmy som bor ovanför och dricker lite. Snälla timmy skjussar oss sen då vi ska hem till Hanna (förste man på jobbet) på förfest, bara tjejer och bara tjejer från hyran och några till tror jag. Sen beger vi oss till Wärsan för en utekväll. Kommer bli hur kul som helst tror jag, är riktigt laddad. Joakim Utterhall och hans vänner är här uppe också så lär se de där. Ska köpa kortet ikväll.

Nej, äta var det. Ps. Hann aldrig lägga upp bilder igår, haha.Men här kommer 3 st. Mitten bilden är våran stuga.
Puss och kram

 


gårkvällen

Godmorgon. Igår drog vi till e-huset, där körde vi lekar, spelade musik, folk dansade, pratade osv. Var tänkt att vi skulle dra vidare tilll wärsan (wärdshuset) men vi stannade kvar med henke, elias och adam. Jag och henke var på jakt efter en brödrost, vi var sugna på mackor. Så vi hittade en i någons rum, och så provade vi den..funkade inte. Så hittade vi en annan i ett annat rum, och den funkade inte heller...trodde vi. Men så bytte vi uttag och då funkade det. Smartisar. Det var iaf gott. Henke och jag tävlade om vem som kunde göra finast fläta med mitt hår. Jag vann överlägset. Vi kollade vem av oss som pratar mest stockholmska (henke). Osv.

Kvällen var rolig och trevlig, med en hemgång i blåsande snö.
Nu: Jobb 8:45 - 19:15

Jag ska lägga upp bilder, ikväll, för då ska jag bara ta det lugnt! Tjao

wärsan ikväll

Började jobba 13:15. Det var rätt lugnt på jobbet även idag. Slutade strax efter 18. Åkte hem till stugan och lagade mat. Det blev gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och så lite fetaost till, haha. Nu har jag precis fixat mig och öppnat första cidern. Snart får vi skjuss till e-huset av sarah där de vankas förfest för att sedan dra vidare till wärsan. Ska köpa medlemskortet där som kostar 700 kr. Och att gå in 1 gång kostar 130 kr. Så man sparar ju in det på 6 gånger typ. Så det är värt det. Då gäller kortet hela säsongen också.

Jobb 10 timmar imorgon, jaharrå. Det problemet tar vi sedan!
PUSS

Julaftons kväll

Oj va mätt jag är. Jag och Adina gick och handlade lite på Ica efter vi varit i Experium. Efteråt drog vi oss tillbaka till Hundfjället och solade solarium på poolariet. Det var väldigt skönt. Direkt efter åkte vi hem och kollade på Kalle anka. Natali hade kommit hem från jobbet då också. Kalle anka är så mysigt. Vi började laga julmaten. Ett litet julbord blev det allt. Har bild på det. Måste bara ladda in bilder på datorn. Ska försöka göra det ikväll om jag orkar. Därefter en dusch. Sedan dess blev det godis och polarexpressen som nyss slutade.

Vi tänkte gå över till e-huset och ta det lugnt, men vi struntar i det och ska kolla på Tomten är far till alla barnen här istället. Älskar den filmen, så mysig och rolig film. Imorgon börjar jag kl 13:15 - 18:15. Härligt. Imorgon ska laga korvstroganoff med ris och frysa in och ha i matlåda. Mums!

Förresten så fick vi en julklapp från jobbet igår, samt januari schemat. I julklapp fick vi en jätte mysig tröjja från United by Altitude. Sälens egna märke. Det är en sån som du har mamma i vitt, fast min är grå och med lite blått. En sådan kostar 600 kr här att köpa. Så det var ju generöst!


Julafton!

I skrivande stund sitter jag på en bänk på Experium i Lindvallen och väntar på Adina, hon tränar. Imorse vaknade jag upp och hade ont i halsen, igen, så jag tränade inte. Istället har jag varit runt här och kollat på lite olika saker medans jag väntar på Adina. Vi ska handla lite på Ica här och sedan ska vi åka tillbaka till Hundfjället och sola solarium, sköönt. Därefter blir det hem och fixa. Vi tänkte förmodligen baka, om vi kommer på vad. Och så blir det Kalle anka, följt av julmat. Och så godis och någon julfilm! GOD JUL KÄRA FAMIlJ OCH VÄNNER <3

film och pizza kväll

Ny duschad och fräsch, härligt. Sitter i morgonrocken och pratar med natali, hennes pojkvän och adina. Får ju hyra skidor osv gratis där jag jobbar, så det är perfekt. Fast jag har ju jätte fina skidor men jag orkade inte släpa med mig de för de låg i bilen här vid stugan och ingen var körbar. Så hyrde ett par Völki estrella. De var lite speciella men härliga också. Blev bara 3 åk i backen ungefär för det var så kallt om ansiktet, -20 grader var det. Sen degade vi i en soffa inne på ett fikarum. Hem mot stugan igen och då storstädade vi. Vikte kläder, dammsugde, skrubbade och allt möjligt. Nu är det städat och fint.

Ikväll blir det film och pizza kväll med grannarna och några från jobbet uppe hos grannarna. Ubbes pizza i Tandådalen blire, mums.

Ska försöka lägga upp lite bilder också!

Imorgon är det julafton. Saknar min familj och vänner <3

Dan före dan

Godmorgon. Sen jag skrev senast så har jag jobbat. Och på kvällen så kom Timmy ner med pistvakt filmen som vi kollade på. Så jäkla bra. Satt och snacka lite å så. Igår blev det jobb 8:45 - 17:45. Då blev det snabbt till stugan så åkte jag,natali och adina och handlade mat inför julafton. Vi tänkte äta lite prinskorvar, köttbullar, julskinka osv. Gott. Efter blev det snabbt hem igen och lagade mat och duschade och gjorde i ordning mig. Sen kom timmy,sarah och malin ner så vi alla förfestade. Snälla Rebecca som vi bor med åker hem imorgon över helgen så hon skjussade oss till E-huset där vi förfestade lite till och sen tog en taxi till fjällis. Kvällen var hur bra som helst. Träffade trevliga människor. Dansade. Ja, hade superkul.

Vaknade nyligen av att rebecca var helt panikslagen för att hon hade försovit sig. Nu ska jag snart sova igen!
Sen blir det skidåkning!! Dan före dan idag.
Godnatt

mamma kolla på denna!!


<3

Glömde ju skriva några saker. Mamma och styvfar fixade julbord hemma. Det var jätte jätte gott. Jag,mormor,morfar,mamma,håkan och moster åt. Julbord är så gott!!
Efter det blev det massa julklappar. Fick massa fina saker. Vintersaker, presentkort, pengar, pyjamas, jätte mysig filt och sådär. Har även fått massa fina saker innan denna "julafton" också.. :)

Efter julklappsöppningen så blev det fika! Gotti!!








jobbet nu

Klockan är 7:55 och nu ska jag gå ut och få skjuss till jobbet av malin. Vi brukar samåka eftersom vi bor i samma stuga men hon bor över, sen jobbar vi tillsammans också.

Julbordet igår var sjukt gott. Fanns allt man kunde tänka sig. Jag älskar det kalla. Alla var proppmätta efter varmrätten men vi tryckte i oss efterrätter också. Det fanns kladdkaka, cheesecake, marängswiss, chokladpudding osvosv.

Nä, jobbet var det. 8:15 - 17:15

KRAM

en helg hemma

Ligger i soffan i stugan. Har sovit en stund. Mår inte så bra. Ikväll är det julbord 19:30. Är sugen på mat men är dock inte alls sugen på att gå ut efteråt som folk ska göra. Borde nog vara hemma och vila. Blir nog så. Jobbar mån,tis,ons och sen ledig torsdag och fredag. Ska nog gå ut på Onsdag och hoppas på att jag mår bättre då.

Var hemma i Stockholm i helgen. På torsdag vid 12 tiden på natten kom jag fram hemma. Alla låg och sov men mamma vaknade och sa hej. På fredagen vaknade jag av att jag inte kunde andas pga jag är sjuk. Ringde Sophie och vi var iväg och åt på älskade tasty's samt så shoppade jag några saker. Senare kom mormor,morfar och moster också. Vi alla åt pizza och de vart glada över att jag var hemma över helgen. Vi pratade och umgicks, väldigt mysigt. Somnade rätt tidigt. Sov ut en liten stund på lördagen, var skönt. Var till pappa en sväng och gav han en julklapp och sedan åkte jag och pappa och åt. Pasta för min del. Det var gott och trevligt att träffa pappa. Åkte till Kista och handlade några julklappar till familjen. Inget jätte speciellt men fina saker. På kvällen blev det middag på Pizza Hut, emil gjorde mig sällskap. Släppte av han och mötte upp Sophie, hon hyrde film. Jag satt hemma och dega sen och så kom familjen hem. Jag och moster spelade guitar hero!!

Var en mysig helg hemma. Har världens snällaste och bästa familj! <3

lite bilder

Mitt personal legitimation



Min arbets mjukiströjja <3



Jag och Danne tog sällskap hem i 22 minus grader, tog ca 25 min. Fyy



Igår var vi och åt här på Lammet och grisen. Världens godaste ställe med köttbuffé och massa tillbehör



Första säsongare från Hyran i Hundfjället (+ Anders)


lammet och grisen

En dag på jobbet är över. Jag,malin och sarah åkte hemifrån vid halv 9 och hämtade upp danne påvägen. Bilen var ju väldigt kall att åka i om man säger så. Åkte ingenting med den igår. Under dagen så fick vi lära oss datasystemet, hur alla olika pjäxor är osv. Vi tränade också på varann så en fick vara kund och en personal. Datasystemet är rätt enkelt. Det svåra är vilka pjäxor som passar till vem och vilka skidor man ska ta. Vart väldigt yr efter ett tag med massa information.

Efter jobbet tänkte jag "gud va skönt, flera timmar kvar tills vi ska åka. Nu ska jag passa på att åka och handla" Tror ni det blev så? Nej. Jag orkade verkligen inte. Så jag handlar imorgon efter jobbet istället har jag bestämt.

Klockan 8 ikväll så åker vi mot Lindvallen. Vi ska äta på Lammet och grisen. Det är en köttrestaurang, med buffé. Fläskfilé, oxfilé och lammfilé får man äta, och så massa olika tillbehör. Kommer bli sjukt gott. Efteråt vet jag inte riktigt vad vi gör eftersom det ligger så långt bort hemifrån, men det löser sig. Antingen blir det hem eller ut på krogen. Men man lär väll vara för mätt för att åka ut på krogen har jag hört. Alla satt och sa i fikarummet idag att de ska töja magsäcken inför ikväll osv. Haha. Jag är vrålhungrig nu, tänker inte äta något förrän det är mat. 1 timma kvar!!

MÅ GOTT!

morgon i sälen

Godmorgon! Igår var första introduktionsdagen. Det var väldigt roligt. Vi fick kläder, gick igenom olika skidor osv, fråga frågor osvosv. Alla som jag jobbar med är otroligt snälla så det känns jätte bra. Har en jätte bra arbetsledare också. Efter introt slutade senare i fjällkyrkan (vi fick saffranskringlor och jordgubbssaft) så fick jag skjuss hem av hampus som också jobbar i hyran. Bilen var helt full så jag fick knöla in mig, haha. På kvällen var vi på tacokväll i hyran i tandådalen. Det var endast hyran i hundfjället och tandådalen som var där. Det var trevligt. Var lite lekar också. Sen gick vi därifrån till malungs hem. Var bara andra säsongare där typ, och det var trångt och varmt. Efter ett tag så tog jag och danne (som också jobbar i hyran med mig) sällskap hem. Det var 22 minus grader. Vi snackade om lite allt möjligt, var trevligt.

Nu är det jobb som gäller. SOOOOOOOOOO LONG! KRAM

söndag i sälen

Har nyligen ätit middag, makaroner och köttbullar blev det och körsbärstomater. Och så har jag precis duschat, ska snart klä på mig. Ikväll blir det utgång till Högis. Blir dock inte sent för min del, är första dagen på jobbet imorgon, vill gärna vara fräsch!

Har försökt lägga upp bilder men det är så segt, så jag skriver istället. Får se om det fungerar bättre sen.

Jobbar 8-45 - 16 imorgon, tror jag det var. Kommer bli spännande!!

Saknar familjen och vännerna! :)


första dagen i Sälen

I Sälen nu, here we go. Åkte upp igår morse, åkte vid 10 tiden. Tog det lugnt upp. Pratade i telefonen typ hela vägen, för att få lite sällskap. Stannade på Mcdonalds i Borlänge där det var sjukt mycket folk, var ju inte ensam om man säger så. Sista biten upp var det mörkt och massa snö. Mötte upp personalassistenten Camilla och fick min nyckel till stugan samt ett stugkontrakt. Kom till stugan, den ligger en liten bit ifrån själva Hundfjället, tar ca 15 minuter att gå. Men vadtusan, jag klagar inte. Bor med tre stycken kanon tjejer, de är jätte trevliga. Sen bor det två tjejer och två killar ovanför oss. Stugan är uppdelade på två våningar. Direkt när jag kom nästan så åkte vi som bodde här och handlade i Lindvallen utom den sista tjejen som jobbade. Ansökte om ett Ica bonuskort, kan va bra att ha. T.ex på köttbullar i affären så fick man en förpackning för 20 kr och utan Ica kort för typ 40 kr.  Vi lagade en sen middag som fick bli Kyckling i sötsur sås med ris. Efter ett tag gick vi upp till de ovanför och bastade. Kom i säng runt halv 2.

Imorse gick jag upp vid halv 10, åt frukost och klädde på mig skidkläderna och sedan drog vi till Tandådalen och hämtade ut ett Skipass till mig som även fungerar som ett personal legitimation, det är en bild med mig på kortet fast man ser inte ens att det är jag typ, men ändå. När vi åkte mot Hundfjället så blev jag stoppad av polisen, fick blåsa och visa körkort. Sedan så fortsatte vi iaf till Hundfjället och åkte skidor. Provade mina nya skidor. Fick de av min älskade mamma, så snäll, saknar henne såklart. De var toppen. Åkte ett tag och sedan mötte vi upp några andra tjejer och satte oss på ett ställe som heter Lyktan. Det ligger på toppen på Hundfjället. Drack en varm choklad med grädde. Visade personal legitimation och fick den för 15 kronor. Om man inte är personal så får man betala 32 kronor. Fortsatte att åka typ 2 åk, och sedan drog vi till Statoil i Lindvallen, påvägen dit blev jag stoppad av polisen för andra gången, fick blåsa och visa körkort. De hade inge värdebevis för mobilt bredband på Statoil så vi åkte till Ica i Lindvallen och där hade de. Kostade 89 kronor för en vecka. Det funkar kanon, så nu vet jag det. Påvägen hem därifrån så blev jag stoppad av polisen igen, det var samma kille som stoppade mig när vi åkte mot Lindvallen. Jag sa att han redan hade stoppat mig för en kvart sen kanske och så fick jag den där grejjen man blåste i gången innan då han stoppade mig så jag visade den också. Slapp blåsa och visa körkort. Han frågade om jag hade druckit alkohol emellan, haha. Nu är vi i Stugan iallafall och slappar lite, pratar osv.




SÄLEN

Nu drar jag till Sälen.. Kommer hem den 22 på natten i cirka 2 dagar. Håll er uppdaterade på min blogg och häng med på min resa till Sälen som arbetare i Skiduthyrningen samt party och tokigheter.  SES!!


godnatt sverige



Avslutar kvällen med denna härliga lugna låt. Godnatt

dag 4 - det här åt jag idag

Har varit iväg en stund med Ellis på Stadium. Kollade lite saker. Sen åkte vi till Jakobsberg och åt på Sushibaren. Mums. Älskar sushi! Satt där ett bra tag och pratade och skrattade. Ellis och jag har varit vänner sen vi var jätte jätte små, vi har gjort det mesta tillsammans genom åren och när vi var mindre var vi väldigt mycket med varandra. Vi satt och skrattade åt sjuka saker som hände när man var mindre. Jag vill spola tillbaka tiden och vara liten igen!


Testar

Testar att blogga från mobilen. Varför har jag inte gjort det innan för? Frågade Anna och hon förklarade hur man gjorde! Greeat!

seg onsdag

Åh vilken seg dag det har varit. Vad har jag gjort? Hm ingenting typ. Eller okej, jag har laggt lite saker på sängen i gästrummet som jag ska ha med mig till Sälen. Varit på Apoteket och köpt en ny tandborste samt tandkräm eftersom jag blöder i munnen av den jag har nu, hm. Köpte en rengöringslotion och försvarets hudsalva också. Min mail har blivit hackad också så jag har gjort en ny mail och mailat runt den till de som borde ha den.

Så, vad ska jag göra nu?
Lutar åt att fortsätta packa lite inför Sälen!


cause baby you're a firework


dag 3 - mina föräldrar

Mina föräldrar är världens bästa. De skilde sig när jag var 4 år. Jag bodde varannan helg hos pappa och varannan helg hos mamma. Och på veckorna bodde jag hos mammaät Nu bor jag bara hos mamma men har bra kontakt med min pappa.

Mamma är en person som jag älskar men samtidigt kan bli väldigt arg på. Hon har alltid ställt upp för mig. Hon hittar alltid de där bra lösningarna på saker och ting. Sen jag var liten har hon visat för mig vad som är rätt och fel. Hon skulle aldrig vilja mig något illa och är väldigt mån om hur jag mår. Fina mamma! Min mamma har en annan man sedan 11 år tillbaka ungefär.

Pappa, pappa, pappa. Han är en underbar människa. Vi har bra kontakt. Vissa helger när vi pratar så kan vi prata om alltmöjligt en längre tid i telefonen. Vi vet exakt vart vi har varann och det bästa är att han inte är mer än ett telefonsamtal bort. Träffar inte min pappa så mycket men när vi ses så har vi väldigt trevligt tillsammans och pratar igenom livet. Jag och pappa åker till Norråker en gång varje sommar och vinter tillsammans, det är en tradition och jag älskar det stället och pappa vet att jag gör det. Han åker mest upp för min skull nu.

sony vaio <3

Ska berätta om helgen lite senare. Har skaffat ny bil och ny dator!

Här kommer iallafall en bild på datorn


julbord

Åker på julbord nu med släkten. GOTT


dag 2 - min första kärlek

Min första och största kärlek heter Christopher. Vi träffades år 2007. En tjej jag umgicks med då hade bytt skola till Upplands bro gymnasium. Hon hade träffat nytt folk och ville att jag skulle följa med. Jag var tveksam, ända ut till kungsängen skulle vi åka? Men jag följde med. Vi satt nere vid vattnet med folket. Christopher var där, tyckte han var snygg och kvällen slutade åt helt fel håll, skäms. Men sen var vi ofta hemma hos hans killkompis Kalen med mina tjejkompisar. En kväll när vi skulle gå hem så var jag bara tvungen att gå ut och pussa Christopher hejdå. Sagt och gjort. Jag gick ut till balkongen där han stod och pratade med en vän i telefonen. Jag avbröt, kysste honom och sen åkte jag hem. Sen dess har vi hållt kontakten. Kalen hade en båt som vi ofta åkte ut till en ö med och grillade och drack. Det var såhär vi träffades och vi var tillsammans i 2 år. Vi bråkade en hel del men vi löste det alltid. Vi gjorde väldigt väldigt mycket tillsammans, och jag älskade honom med hela mitt hjärta. Vi passade så bra tillsammans. Hans familj var helt fantastisk och där kände man sig alltid välkommen. Två år gick och sen gjorde vi slut. Inte för att vi inte älskade varann utan för att det inte fungerade längre.
Christopher och jag är vänner idag och det är jag glad för. Han är en rolig och underbar människa som man alltid kan prata med. Glad att vi har kontakt!



dag 1 - om mig

Ja, jag heter Angelica, men de flesta i min omgivning säger annie. Född 1990. Bor i Viksjö med min mamma och hennes karl. Önskar att jag hade en egen liten mysig lägenhet, men det får vänta. Sliter på Arla på kvällarna (mitt jobb) och läser matte b. Jag är utbildad kock, och älskar mat och matlagning. Mitt stora intresse som alla nog vet om är kläder. Jag har varit i världens häftigaste stad new york och åker till Sälen i 5 månader om ca en vecka.

Jag är en glad tjej, men kan lätt bli irriterad på människor som beter sig som idioter. Älskar att träffa nya människor men kan vara rätt blyg ibland. Gillar att hitta på roooliga saker.

Det finaste som finns är kärleken

Jag älskar:
- mina vänner och familj
- snö
- norrland
- tjejerna på restaurangen i stan
- att få sms, riktig sms nörd är jag.
- att se människor i min omgivning glada
- kläder
- min iPhone <3


Jag hatar:
- folk som inte kan köra bil
- folk som ljuger och är egoistiska
- att gå till jobbet när det är kolsvart ute

även jag tänkte prova på detta, från och med nu

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0