Jumpsuit


Hemklickat

Byxorna!


21 år!!



GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ 21-ÅRSDAGEN IDAG!!!! WEEEEEEY


Tips


Detta torr schampoo är hur bra som helst, älskar det. Sarah tipsade mig om det.
Finns att köpa på Åhlens för 79:- och som man kan se så finns det för olika hårfärger.

Jönköping

Har varit i Jönköping från i torsdags tills igårkväll. När jag kom ner i torsdags så kom Sarah och hämtade mig och sen drog vi och handlade middag och så hem till deras söta stuga och laga mat och sen blev det Guitar Hero. Fredagen blev det en runda på stan med Sarah och Maria och en fika på det. Åkte och införskaffade kvällens mat och dryck, och sen blev det att vila en stund. Sen dök det upp ett gäng tjejer så vi grillade allihopa och sen drog vi ut på ett ställe som heter Twin som ligger i Jönköping. Stötte på en kille som jag såg på en afterski i Sälen, kul. Var riktigt trevligt. Somnade gott emellan Maria och Sarah sen, som ett litet barn, haha. På lördagen mådde man som man förtjänade. Alla var trötta och låg i soffan och kikade film. På eftermiddagen blev det en fika med Jonas inne i Jönköping, trevligt. När jag kom hem sedan så hade tjejerna där lagat middag, finfint. Fort och fixa sig och sen iväg till en förfest. Trevligt folk! Senare under kvällen drog vi till Saltkråkan och stod i Dj-båset och fick välja musiken själva, Sarah agerade Dj, sweet.

Inte så jätte detaljerat, men sjukt bra helg. Tack Sarah och alla andra inblandade.


Kräftsoppa (busenkel och otroligt god)

2 msk margarin
2 grovrivna morötter
4 msk vetemjöl
2 fiskbuljongtärningar
1 l vatten
1 burk kräftost 400 g
1 burk creme fraiche 2 dl
1 pkt fryst dill (eller en kruka)
1-2 burkar kräftstjärtar

Gör så här:
Fräs morötterna i margarin. Rör i mjöl, fiskbuljong och vatten. Koka upp.
Lägg i dill, creme fraiche och kräftost.
Koka ihop minst 30 minuter.
Rör i kräftstjärtarna precis före servering, låt ej koka mer.

(tipsad av min vän Anna)

Imorgon åker jag till denna pärla








Nytt



Blev en marinblå långklänning och en ny bh. Båda från Ginatricot (gillar inte att handla där längre, men men)

Shopping med mormor

Vart en del shopping i Åkersberga med mormor. Fick med mig en vit stickad tröjja, färgglatt linne, ett till fint linne, orangea shorts, halsband, svarta skinnshorts. Tror det var allt. Bilder kommer imorgon. Blev en liten fika också och sedan tillbaka till landet där jag gjorde tacos till mormor och morfar. Morfar polerade min bil och så avslutades kvällen med lite jordgubbar samt ett telefonsamtal med fina Sophie som kommit hem från Rhodos. Åh så skönt att få åka utomlands. Godnatt!


Landet

Nu sticker jag iväg med mormor för att shoppa lite, blir antingen åkersberga eller arninge. Solar får jag göra imorgon om det blir fint väder. Morfar jobbar. Ikväll ska morfar polera min bil, finfint. Hörs sen


Downhill

Natten till i måndags så kom jag och Johanna hem från Sälen. Oj vilken helg. Kan börja med fredagen. Vi åkte runt 11-tiden på förmiddagen och stannade till i Borlänge och hälsade på David och hans vän, sedan gick vi över till Johanna's storebror och hans vänner och snodde lite lasagne som grabbarna hade fått med sig av Johanna's mamma. Sedan drog vi till Kupolen, såg Ellis där också, sjukt. Jäkligt mycket folk, men det är klart när det var Peace and love festivalen. Efter att ha stannat till i Borlänge i några timmar så begav vi oss vidare mot Sälen. Väl framme så drack vi lite och drog till Gustav bar&grill och drack lite till.

Strax efter 11 tiden hade vi varit och hämtat cyklarna och skydd. Vi cyklade lite med en kille som heter Jesper, vi fick bra tips osv, schysst. Stötte på min chef i Sälen, charlie och henke. Trevligt. Efter att ha cyklat till halv 5 tiden på dagen så drog vi fort och handlade samt lagade mat till Pontus kom hem så åt vi allihop. Sen var det Experium som gällde. När jag och Johanna var inne i badet så mötte vi en kille som hälsade på oss, vi kollar på varann och förstår ingenting. Sen förstod vi att det var han Jesper och vi snacka lite. Nu skulle vi surfa och till vår hjälp hade vi Per som vi bor hos, han är instruktör där. Svårt men jäkligt kul och testa. Vi var där till 8 då de stängde. Vi drog hem allihop och alla var trötta men vi tog fram lite vin&öl och sen kom det lite fler folk, blandannat en kille som vi tidigare under dagen hyrde cyklarna av, haha. Senare fick vi skjuss till Gustav bar&grill, väldigt trevligt. Väldigt trevligt.

Vaknar upp vid elva och var ute på fjället vid halv 2, vi cyklade till 4 tiden. Tog lite bilder på varann osv. Jäklar va kul det var och cykla alltså, sjukt kul. Vi bestämde att vi ska ha det som tradition att åka upp varje sommar och cykla. Vi hoppade på olika hopp osv. När vi lämnat tillbaka cyklarna så åkte vi tillbaka till stugan och diskade, städade efter oss och lämnade en påse godis till de innan vi begav oss, haha.

Strax innan vi kommit till Gävle så märker jag att en minibuss åker upp jämnsides med min bil på motorvägen. På bilen står det "John Bauer Gymnasiet". De sitter och kollar på oss och jag säger till Johanna att hon ska driva lite med de. Hon gjorde slängkyssar mm. Vi smådansade lite med händerna och de gjorde de också. Så där var vi. På motorvägen och dansade med bilen brevid. Kvällsunderhållning.

Sjukt sjukt sjukt sjukt sjuk bra helg, Tack för det Johanna och alla inblandade.

(fler bilder finns på min facebook)



Sälen-Lindvallen



Snart sticker jag och johanna till Sälen för cykling nedför berget. Kommer hem på söndag kväll.

RSS 2.0