22:38

Herregud, man blir verkligen trött av att göra ingenting. Legat hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Sedan åkte jag till Stinsen med mamma och efteråt blev det mat på wokstugan (?) med jeppe. Fantastiskt ställe. Tänkte sova alldeles strax. <3

raspberry blossom

Häromdan drack jag en supergod xcider. Det är en ny smak. Raspberry blossom heter den. Gärna med massa is i. Den finns dock inte på systembolaget än verkar det som. Hallonsaft smakar det. Farligt men gott. Längtar tills den kommer ut!!! Gotttt


vacker

Ryser i kroppen när hon sjöng den här låten i konserthuset då victoria och daniel gifte sig! FINT


stekigt

Kanon dag. Vaknade vid elva tiden och satte på mig bikinin och la mig på solstolen ute i den stekande solen. Sedan köpte vi ju en liten pool häromdan för att man ska kunna svalka sig när man ligger och solar. Så jag låg i den ett tag också. Vid halv fyra tiden så kom janne förbi och sällskapade. Trevligt. Sedan åt jag,janne och anton en pizza i centrum, ojoj. Nu ligger jag nyduschad i sängen och kollar på Allsång på skansen. Man kan ju inte få annat än sommarkänslor när man kollar på det. Har fått massa färg idag på kroppen!

Någondag nästa vecka så ska jag hem till Alex, min gamla arbetskollega och dricka vin. Blir kanoners.



14:56

Vaknade imorse runt elva och satte på mig bikinin och gick ut i solen. Efter en halvtimma blev det molnigt, typiskt. Gjorde en god sallad och nu ligger jag inne och kollar på tv. Vill ha strålande sol.
Farligt de där med att shoppa på internet. Än har jag lyckats hålla mig. Behöver en bil med automat också så jag kan ta mig någonstans. Haha..

PUSS

love the way you lie


vill ha!!

 


min midsommar

Ligger hemma i sängen, är rätt död efter att ha gått på kryckorna, är ovan, har aldrig i hela mitt liv gått med sådana. Har iallafall kollat på filmen "allt för min syster". Den var jätte bra, men sorglig. Midsommarafton igår var väldigt trevligt. Vi åkte ut strax efter halv tio. Vi åt lunch, satt i solen, drack cider, fotades av sophie's lillasyster, de badade i sjön, grillade, snackade skit och massa. Idag åkte vi hem med 13:00 färjan efter en frukost.

Bilder kommer :)


20:03

Gokväll. Var på Arla idag, mamma följde med. Var där strax efter tolvtiden och blev inte klara förrän klockan två. Det var jag,mamma,kyllagerchefen, skyddsombudschefen och en till kille som dokumenterade allt i datorn. Vi skrev ett som arla ska ha, och ett till försäkringskassan. Vi pratade igenom och försökte komma på hur detta kunde ha hänt och hur de kan förebygga hur sådant här händer. Jag vet knappt själv, allt gick så fort. Vi satt iaf och diskuterade det och massa sådant. Gick och kollade på trucken också så mamma fick se hur den såg ut, för hon förstod inte. Sen var det massa stavfel som skulle rättas, haha. Men nu är det klart. Och det är bara att vänta tills det läker. Efteråt åkte jag och mamma med deras bil och fixade, sedan fick jag ett par korta gråa mjukisshorts och två enkla klänningar och en kofta. Detta var för jag behöver något som är enkelt att ta på sig, och att dra på sig en klänning över huvudet är ju absolut det enklaste. Det ska ju vara bra väder satte. Annars får jag kriga med jeansshorts eller kjol. Inte sååå svårt iofs, men skönare med klänning.

Har nyss ätit middag, ska ta mig upp för trapporna och packa. Aldrig har dessa trappsteg varit så långa som nu. Haha. Ska packa inför helgen då Bill,Bull och Bullan (sophie,jag och sandra) åker till sophies landställe för en midsommar där ute. Blev inte av för min del att åka till sandhamn längre då de inte är så roligt när alla kutar omkring och där är jag då det tar ett tag för mig att gå någonstans. Så sophies landställe blir perfekt. Hennes familj är även där. Så imorgon bitti åker vi. Kommer hem på lördag eller söndag. Får se!

Klicka på länken nedan där står det jäätte kort om olyckan. Fick det utskrivet av skyddsombudschefen idag när vi var där. (Tack för presenten(?)) Haha. Visste inte ens om det. Haha

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/ung-kvinna-klamde-foten_4902649.svd

olycka - tur i oturen

I tisdags för två dagar sedan kommer jag till jobbet, arla, jobbar på bra och var på bra humör. Klockan var 20:00 då jag fick en pall på 590 kg jag skulle plocka. Så jag tänkte "jag gör den här, och sedan går jag upp och äter". Jag tog den gröna plocktrucken och hann aldrig lägga på en tompall på plocktrucken förrän det kommer en gultruck på min vänstra sida mitt framför mig som jag inte ser. Han som sitter i trucken säger "akta" då jag släpper och på något sätt så måste min truck inte ha stannat utan glider ännu mer fram så min vänstra fot kläms emellan min truck och gula trucken. Dock är det svårt för mig att komma ihåg exakt hur detta hände men jag försöker.

Sedan kom de jag jobbar med och hjälpte mig. En tjej tog av min sko och strumpa och jag var blå på foten. Per, min gruppledare, han håller i passet. Han kom och de la på en tompall så de hjälpte mig upp där och så skjussade han ner mig på den eftersom jag varken kunde gå eller stödja foten. Sedan fick jag sitta i en kontorsstol som rullar, så den fick jag sitta i. Sedan kom ambulansen och även så polisen. Polisen måste tydligen komma och göra en utredning för det är på en arbetsplats. Ambulansen la om mitt ben och la mig på en bår och in i ambulansen påväg mot danderyds sjukhus. Fick morfin så det dämpade smärtan, vilket var skönt. Killen som satt där bak med mig i ambulansen hette Markus och vi pratade om allt möjligt, han berättade om ambulanslivet. Jag är riktigt sugen på att jobba inom ambulansen. Först skulle man plugga 3 år till sjuksköterska och sedan 1 år till och inrikta sig på ambulans. Han var otroligt snäll och höll mig lugn. Väl framme så tog det ett bra tag innan jag fick hjälp. Jag röntga mig och sedan la de om foten. På röntgen visade det att en liten benbit var borta. De ville att jag skulle gipsa men jag ville inte. De skulle ringa dagen efter vid halv 9 så skulle en kille som var bättre på röntgen bilder kolla, proffs kanske eller något. Var hemma vid halv två tiden på natten och kunde sova max 30 min på hela natten. På morgonen vid åtta tiden så åkte vi in till sjukhuset igen för jag hade jätte ont. Jag bestämde mig för att gipsa som de sa dagen innan. Men först fick jag göra en magnet röntgen på foten. Och sedan konstaterade de för mig att tre st små bitar av benet var borta på tre olika ställen, en fraktur alltså. Man såg inte det på den röntgen jag gjorde dagen innan, det var inte samma röntgen. Han sa att på magnet röntgen så såg man bättre, för igår kunde de inte se igenom svullnaden eller vad det var. Jag fick gipsa benet, har blått gips, snyggt. Jag,sophie och sophies mamma har skrivit på det. I två veckor ska jag ha gipset. Och jag har alltså inte brutit foten. Efter två veckor ska jag ta bort gipset och se hur det känns, kan hända att jag inte behöver ha gips då men en strumpa som håller ihop foten och jag kan nog stödja på foten då iallafall. Måste ringa till sigge, våran kyllagerchef och förmodligen ska jag åka in dit idag och skriva på massa papper på hur detta hände och allt.

Det var min lilla incident.

23:28

Slutade jobbet kl 22. Driftaren frågade ifall någon ville jobba över. Mötte emil,krille osv. När jag satt uppe i matsalen så funderade jag på om jag skulle jobba över ändå, men när jag väl hade tänkt att göra det så var det försent. Menmen. Det gick bra iaf, tiden går faktiskt rätt fort.

Over and out!


trögstartad

Idag är det måndag. Har verkligen sovit ut idag. Vaknade för inte alls så längesedan. Ska iväg och jobba kl 17-22. Det är min dag det. Hoppas på att veckan går fort för på fredag morgon åker jag ut till sandhamn för en midsommarhelg med tjejerna.

=)

..

Sitter hemma i soffan. Mamma och jag har grillat. Det blev kött, champinjoner, baconlindade sparrisar, bakpotatis och tomater&mozarella. Haha. Mätt är jag. Och små sur. Vissa är ju bra konstiga ibland.

underbart med fredag

Är så jävla less på att ligga inne nu. Legat hemma sedan i måndags. Och idag är första dagen jag känner mig någelunda frisk, dock så är jag förkyld men annars känns det bra, tror jag (?)
Tänkte iaf spendera min dag tillsammans med Sophie. Vad vi ska göra är oklart än sålänge

En konversation på msn nyss:


annié säger:

vad vill du göra :)?


Sophie säger: 

jag vet faktiskt inte, orkar dock inte titta på film en dag till ;p 

min lilla sommar

Sitter och funderar lite på sommarplanerna. För första gången är allting små oklart vad jag ska göra.

- Midsommar på Sandhamn
- Tripp med tjejerna (halmstad verkar det som)
- Jag fyller 20 år
- Kryssning 20 Juli - 21 Juli
- Norråker med Anna
- Yran antingen 29,30 eller 31 Juli.
- Sen blir det landet och en sommar i stockholm

Ja det var väll det. Åker iofs till New York den 1 september ;)

beslutsångest

Nu har jag och sophie varit i Kista och hämtat min iPhone. Har fått pengarna från hemförsäkringen också, så nu funderar jag på vad jag ska köpa för telefon. Antingen blir det en ny iPhone eller någon helt annan. Jag vill inte ha den nya iPhonen som kommer ut. Ååååh, får se hur jag gör. Lär bli en ny telefon innan helgen iaf.

PUSS

vart tog den vägen?

Nu har jag och sophie kollat på Göta kanal 3, och den var väll sådär, helt okej. Sitter och funderar över vart min iPhone har tagit vägen. Så vi tänkte åka till Telia i Kista för att kolla om de har fått tillbaka den, orkar egentligen inte. Men min lånetelefon är ju något otroligt dålig! HEJHOPP!

Saknar min iPhone!!!!!


Göta kanal 3!!

Och nu är jag förkyld också. Sjukanmälde mig från jobbet. Mår kasst. Ja, ska inte göra något alls idag. Tänkte kolla på Göta kanal 3 som jag inte gjorde igår. Borde åka in till mitt gamla jobb och lämna nycklarna, ta bilen dit. Men jag orkar inte. Men jag borde göra det. Åååh, typiskt! 


ny design, hihi

Min fina vän Sophie har fixat min bloggdesign. Haha, jag förstår mig inte på sådant. Ledsen, men så är det. Sitter och funderar på när jag ska ta och åka till norråker. Mina vänner.. ni får mer än gärna följa med. Ifall någon skulle vara sugen på att åka till norrland. Hahaha!


soppa

Nu har jag precis lagat kräftsoppan. Väntar bara på att de andra två ska komma hem, mamma och håkan. Försöker hitta på någonting som jag kan roa mig med, men det går inte så bra. Var iaf nere på ica idag och hyrde två filmer. Bland annat göta kanal 3. Så den ska jag se ikväll och bara ligga i sängen. 

Fick ett nytt halsband för några dagar sedan av mamma och även en söt sommarklänning och en ring.


sjukling

Fy vad jag mår dåligt. Noll energi. Kan någon vänlig själ ta hand om mig?
Ska laga kräftsoppa till middag. Skönt för halsen. Bara så ni vet!

arla ikväll

Min jobbdag börjar kl 17:00. Skönt, jag är ingen morgonmänniska. Fast jag saknar personalen, men de kommer jag hålla kontakt med. Idag har jag iallafall varit på apoteket och köpt braiga halstabletter eftersom jag har ont i halsen och börjar jobba ikväll. Sen har jag hälsat på uran. Och nu är jag hos anna. Vi ska gå ner till centrum. Hon ska fixa sin klocka och jag lär ju kolla på en ny jäkla telefon. Alltid är det något!! :O


kanon vecka

Då var denna små hektiska vecka över, och det slutar med att jag nu har sjukt ont i halsen. Aj. Har köpt presenter, slutat på restaurangen, sophies utspring&mottaging, jobbet kom på fredagskvällen som slutade med en utgång på berns, födelsedagsfirande hos sandra. Kortfattat. Veckan har iallafall varit kanoners. Just nu ligger jag i sängen och kollar på trazan och banarne (visst heter de så?) som går på tvn. Imorgon blir det jobb på arla.
Back in the days



Tack för att ni och alla andra på bagdad café gjorde mina jobbdagar helt underbara.
Kommer saknar er alla något enormt. Love u!!


min vecka

Måndag: Ledig

Tisdag: Jobb 8-15

Onsdag: Jobb 8-15. Sista dagen på medelhavsmuseets lunchrestaurang (sagt upp mig med egen vilja) avskedsfika. Baka tårta hemma hos Sophie och hjälpa till. De bjuder mig på middag, tacksamt minst sagt. Utgång med Anna på kvällen, hon fyller hela 20 år min fina vän.

Torsdag: en av mina bästa vänner tar studenten, sophie. 10:15 bär det av mot hennes skola med hennes familj för att kolla på hennes utspring. Senare är det mottagning för henne och partyyyy hela kvällen!

Fredag: Mina kära kollegor från medelhavsmuseet kommer över på kvällen för alkohol och tilltugg. Kommer bli jätte trevligt.

Lördag: Fira söta Sandra som har fyllt 20 år på kvällen, mat hos henne och alkohol! kanon

Söndag: Vila ut tills måndagen då jag börjar på arla igen.

måndag

Idag är det måndag och jag är ledig för Svt har hyrt våra lokaler. Helgen har varit bra. Har dock inte haft någon lust till att gå på krogen överhuvudtaget. I lördags efter stan så planerade jag en hemmakväll, var med sophie ett tag och som slutade med att jag drog två shots på pg med erik och sedan drog vi till en kille och småfestade. Var trevligt iaf. Mådde apdåligt igår för jag drack sprit i lördags. Och idag har jag skjussat mamma till arlanda, lämnat matlådor till morfar, kollat upp hur det blir med min jävla skit iPhone, varit med sophie. Osv.


låt



Varför gillar jag denna låt? Inte min stil.


-

Det finns en sak som jag verkligen hatar. Så fort jag tänker på det så blir jag kall i hela kroppen. Och det är när en vän ringer till en och gråter i telefonen. Personen gråter och gråter och där är man. Hjälplös och kan inte göra någonting mer än att försöka göra allt genom att trösta i telefonen och göra det bästa av situationen. Man kan inte åka och vara den vännen som finns där, eftersom personen i fråga inte är hemma och är flera mil bort. Självklart så dör min telefon. Det bra med det hela är iallafall att personen ringer och pratar med mig och inte håller det inom sig. Jag hatar att vara hjälplös....


en dag i staden

Igår blev jag hämtad på jobbet av min kära far. Dock så var det massa köer pga alla studentflak. Fyfan va jag vill ta studenten igen!! På kvällen kom pappa på middag, vi grillade och satt och pratade massa. Sen åkte jag och Sophie hem till sandra. Idag har jag varit i staden hela dagen. Var i en park på långholmen med lite folk, solade lite och drack. Det var skratt stock där. Det är komiker som uppträder i parken där. Efter ett tag så åkte jag och sophie till kungsträdgården och satte oss i solen bland allt folk. Åt lite. Sedan förbi åhlens. Sen hem. Här är jag. Skulle egentligen gått på krogen i stan ikväll. Men det får bli nästa helg!








härlig dag i stan

Kom hem för ett tag sedan. Efter jag slutat jobba så satt jag på jobbet och fikade med mina kollegor. Följde med först nora till hm. Sen även Sara efter det till samma hm. Strosade runt lite med sara, mötte sedan upp sophie och vi satte oss på Victoria i kungsträdgåren på deras uteservering och åt räkor och drack cider. Köpte förresten en långklänning, hel svart. Ett par shorts, ett kort linne, ögoncreme, och spetstights. Nu är jag hemma och ska sova. Är avundsjuk på alla som tar studenten nu!!!!!


lånetelefon

Lämnade in min iPhone på lagning idag. Så jag fick en lånetelefon. Sony ericsson, blå, med lucka. Haha. Den heter Z610i. Kommer få ha den i ca 10 dagar. Går ju iallafall snabbt att skicka sms. Är jätte van med sony ericssons telefoner, satt, det funkar ju! Och mina vänner, det går att ringa igen, nu hör jag äntligen vad ni säger :)


RSS 2.0