Livet leker

Har så mycket att se fram emot. Många fina människor att träffa. Juni månad kommer bli helt underbar. Nu längtar jag tills det är Juni och det är ju faktiskt redan imorgon.

Såhär ser Juni månad ut hittils, Nu har jag inte skrivit med jobb då.

2 Juni  Träffa Lenita och Jojjo <3
3 Juni  Landet över en natt
5 Juni  Big brother Final, VIKTIGT ;) Kolla med Sophie
6 Juni  Nationaldagen <3
7 Juni  Fika med min fina vän Alexander
9 Juni  Anna fyller år <3
10 Juni Cypern med mamma 1 vecka
18 Juni Jerker hälsar på, trevligt
23 Juni Åker till Anna's landställe och firar midsommar där, blir kvar över helgen. Tradition!






Ledig tisdag



Sådärja. Har precis städat rummet och packat upp från Lidköping vistelsen, samt Sophie's landställe (och lite saker från Sälen, haha). Bättre sent än aldrig. Orkar inte ligga ute och sola, för antar att det är jätte varmt ute. Sophie slutar jobba vid 3 så vi ska ses efter det, får se vad vi hittar på.

Cypern Fig Tree Bay

Blir en resa till Cypern med Mamma den 10 Juni - 17 Juni, bokat och klart. Längtar!!


Lite värme skadar inte

Ska åka ner till Jakobsberg och gå till resebyrån där och kika efter en resa till mig och mamma. Kommer bli så härligt om vi bara hittar något som verkar bra. Sen är det jobb 16-22!


24 timmars



Har haft en trevlig 24 timmars på Sophies landställe. Tack för det vännen!

Landet

Godmorgon. Nu åker jag och Sophie till hennes landställe och kommer hem imorgon. Vi hörs då!

Godnatt Stockholm

Med denna bild säger jag godnatt. Inte varit en alltför hetsig dag överhuvudtaget. Sovit till cirkus halv 1 och sen lagat lite mat och sen jobb på det. Tar några timmar att varva ner, så nu känner jag att det är dags att lägga sig. Ögonen sviker. Godnatt


Adelsö 28/5 - 29/5

Imorgon bitti åker jag och Sophie till hennes landställe. Vi ska äta gott, snacka massa skit och ha det trevligt. Skönt att bara vara ute på landet och njuta av livet. Vi kommer tillbaka nu på söndag igen. Ska bli otroligt härligt.


Juicy Couture

Önskar mig denna parfym i födelsedagspresent. Så, om jag har någon hemlig beundrare så ta detta tillfälle i akt! ;)


Godnatt

Har precis avslutat denna lediga Onsdag med en kopp te och mörk choklad med marzipan.


Dagens


Jag kommer, Jag kommer, Jag tror jag är kär



Bild: Från i helgen

Ledig idag. Himla skönt. Ska iväg snart med mamma och äta lunch och köpa nya skor. Behöver verkligen nya. Har gått i converse i stortsätt hela vintern. Vill ha några som är lätta att komma i. Får se vad det blir. Lägger upp bild sen.

Lunch

Nu ska jag kila iväg och äta en mysig lunch med Anna. Prata lite skit osv. Hörs sen.


Ni är kärlek!

Vilken fantastisk helg jag har haft med världens bästa Sälen-gäng. Vi kom fram till Lidköping vid halv 5 i fredags. Därefter spanade vi in Peter's nya lya och drog och handlade mat för kvällen. Hem och fixa sig och sen vidare hem till Tanken (Micke) där alla samlades för att grilla och ha det trevligt. Slutade kvällen runt 12 på natten och så upp kl 7:30 i lördags, då var de dags för brännbollstuneringen. Lag LP och Lag SFM (vi hade två lag) mötte varandra i första matchen, SFM gick vidare och vidare till kvartsfinal sen. Var sjukt kul att spela brännboll faktiskt, inte gjort det på riktigt länge. Alla hade klätt ut sig, var lite kul. När klockan närmade sig 4 tiden så drog vi och käkade på en pizzeria och sen drog alla hem till sig där man bodde och vid 8 tiden var vi hos tanken igen och började förfesta. Jag och Mackan schtekte litegrann. Vid halv 12 kanske drog vi till Lidköpings bästa ställe, Stadt. Dansade hela kvällen lång och hade hur kul som helst. Slutade med att jag och Sarah tar Emelies cykel och ska leta på de andra och dra på efterfest, men vi hittade inte så vi cyklade hem.

Vi alla sov till ca halv 1 igår, åt en god frukost och bokade biljett hem. Jag och Sarah tog cykeln till tågstation för att skriva ut min biljett, fast det gick inte för SJ hade ingen butik där. Påvägen dit så blev vi stoppade av polisen då Sarah skjussade mig på cykeln. Som vanligt så snackade jag bort det, funkade kanon. Aldrig blivit stoppad av polisen på en cykel, haha. Sen drog vi till en pizzeria och mötte upp hela gängen och sa hejdå, sorgligt. Sen blev det att åka hemåt.

Tack för helgen världens bästa Sälen-gäng, ni är underbara, vi ses snart igen!


Lidköping 20/5-22/5

Tog tåget från stan imorse vid 10:15. När jag kom fram till Karlstad så stod Mackan, Daniel och Svärd och väntade på mig. Därefter full fart till bolaget och sen lite mat på det. Strax efter vi lämnat Karlstad så dracks det första cidern. Nu kan de bara bli bättre. För tillfället så sitter vi i bilen och är strax framme på helgens destination: LIDKÖPING!! Ikväll blir det grillat och fint sällskap i form av fina Sälen människor. Hörs sen!

Ett fint halsband med historia

När jag höll på och packade till helgen så hittade jag detta smycke. Jag kom såväl ihåg när jag fick det. Det var en sommar, jag hade nyligen fyllt år och var hemma med min dåvarande pojkvän Christopher. Då mamma skriker från hallen att jag har fått ett paket. Jag öppnade paketet och där i låg detta halsband och en lapp. Dåvarande pojkvännen blev sur och åkte in till stan med sina vänner och där satt jag och funderade över detta halsband, och varför han skickade det till mig. Jag gav det till mamma. Men jag tycker det är himla fint oavsett och kommer använda det.


Snöskoter körkort

Fick hem mitt snöskoter körkort idag. Jag tog det när jag var i Sälen. Perfekt. Tills nästa vinter blir det att skaffa en helt egen skoter. Nu måste jag packa!


Väst från H&M Conscious Collection

Budade hem denna söta virkade västen från Tradera. Har letat efter den i butik utan resultat. Då kom jag på att jag kan ju buda på en. Finns ju många som köper saker från kollektionerna som släpps och sen säljer de för att tjäna på det. Budningen slutade 11:26 idag. När klockan slår 11:23 så kom jag ju på att jag skulle buda på västen. Så 2 min innan la jag sista budet. Jag vann budningen och har betalat, så snart har jag den hos mig. Överlycklig.


Jobb

Bild: Jag och Andreas på avslutningsfesten

Godmorgon. Har blivit så himla morgontrött. När jag väl kommer ur sängen så är det ingen fara, men gud så skönt det hade varit att ligga kvar och sova lite. Ska kila till jobbet strax. Dagarna går så himla fort där, helt sjukt. Hoppas det inte regnar idag när jag ska hem.

En helt vanlig tisdag

Kom hem för inte alls längesen. Efter jobbet blev det en runda med Sara i Gallerian och därefter fika med Markus på Café 60. För tillfället pratar jag med en kille från Sälen som ska flytta till Stockholm, kommer bli roligt. Han säger att han hatar att åka kommunalt. Get used to it, säger jag bara. Hörs sen.




Lidköping

Tåg biljett bokad & klar!





Mavala

Köpte ett nytt fint och fräscht nagellack från Mavala, färgen heter Nice. Det ska få pryda mina små naglar ikväll.


Nytt i garderoben


Jeansshorts: Salt

 

Vita shorts: Bikbok

 

Halsband: Bikbok

 

Söta vita virkade skor: Indiska

 


Hockey VM

bild: aftonbladet


Ja vad ska man säga? Matchen slutade 6-1 till Finland. Tycker synd om målvakten då Tre kronor inte försvarade han speciellt bra. Han blev iallafall en av Vm:s bästa spelare. Grattis till silvret Sverige och Grattis till guldet Finland!

RSS 2.0