söndag

I fredags så var jag,sandra och sophie på bio. Vi såg sex and the city som sagt, kanon film, riktigt bra tycker jag. Efteråt var jag helt slut, kröp under täcket och somna. Igår åkte jag till kista med lenita och köpte en morsdags present till mamma. Ett halsband som hon har sagt hon tycker är fint, ibland har jag allt bra minne. Sedan var jag bara hemma tills jojjo frågade om jag ville komma hem till henne. Så det blev så. Väldigt trevligt var det.
Känns som jag pratar i gåtor. Nåväl. Idag har jag inte gjort något alls, bara varit hemma. En hemma-helg helt enkelt, behövdes.

Nu har jag nyss duschat och smörjt in mig med kokos bodylotion. Mumma. Ska sätta på en film och bara dö i sängen. Så får det bli. Puss



nya

Köpte ett par örhängen häromdan.
JAG ÄLSKAR DE


onsdag

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Har varit en skön dag på jobbet, finns inte så mycket att preppa. Igår kom som sagt markus mattson och hans släkting förbi mitt jobb, vi satt och snackade och efter ett tag så åkte de hemåt och jag mot mig. Roligt att se han i Stockholm, han var jätte nöjd för de hade varit och kört gokart, haha! Nu är hela resan betalad till New york, så underbart! Ska bli så sjukt kul!!!! Inte förrän nu typ som jag verkligen har insett att jag och sophie ska dit! WIWI!

Nä, ska röra på mig för att möta upp vin erik, får se vad vi gör! SÅ ÄRE



där har ni han tjejer!


dags att sova

Nu är klockan alltför mycket igen för lilla mig som ska jobba imorgon. Skriver imorgon istället. Sweet dreams!

PUSS


läggdags

Tänk, den 10 juni tar en av mina bästa vänner studenten. Jag ser verkligen fram emot det. Kommer bli en kanondag. Se henne ta sin student, bli påmind om hur kul man själv hade det. Saknar det.

Nu ska jag sova och imorgon får jag finbesök på jobbet av ingen mindre än markus mattson från norråker och hans släkting. Sen ska jag och sophie betala resan till new york, hela. Sen är det löning imorgon. KANON!

några bilder från karlskoga










karlskoga

Efter att ha sovit i ynka tre timmar så väcktes jag kvart i 6 imorse och då var det Karlskoga som gällde och kolla på race. Lagomt trött, sov lite i bilen. Väl framme så var det kallt, tyckte jag, men sedan så blev det kanon varmt verkligen. Vi gick och hälsade på stigge och mackan och sedan gick vi och hälsade på jeppe. Satte oss på läktaren och kollade på massa olika race. Bland annat då mackan och jeppe körde. Solen stekte på och då var det helt vindstilla. Vi åt lite och kollade runt. Såg carl philip där också. Det var en riktigt härlig dag, inte ofta man åker och kollar på race, men det var kul faktiskt. Avslutades med att nästan alla däckade i bilen påvägen hem. Orkar inte göra något ikväll, lika bra att vara hemma och vila!

Kommer bilder!


skönt med helg!

Gud vilken lugn dag det har varit på jobbet. Vi öppnade halv 12 som vanligt och kvart över två så hade vi städat klart hela köket och var helt klara. Så lugnt när det är soligt. 99% väljer ju såklart att sitta på en uteservering, vilket vi inte har tyvärr. Jag hade också satt mig på en uteservering och inte inne. Just nu sitter jag på baksidan med musik och när som helst dyker jojjo upp. Blir att handla mat och sedan ska vi grilla här. Jag,jojjo och sophie blir det. Sandra kommer senare hoppas vi för hon jobbar till halv nio. Och anna drar till landet. Annars hade du också fått komma gumsi : )

HEEEEEEEEEELG

19:31

Sophie var här nyss. Hon var inte här sålänge, men det var trevligt. Dock var väll jag inte lika trevlig med datan framför mig, haha. Men vi ringde iaf och kollade av en sak med våran resa till new york. Kommer bli så sjukt bäst! Jag och en toppen vän i new york i en hel vecka. Shopping!
Förresten så gillar jag att vi bor så nära varann, jag och sophie. Man kan vara hos varann i 10 min typ, sen gå hem, bara gå över bara för att. Och sedan gå hem.


sunshine

Jocke kom förbi för ett tag sedan. Men nu har han åkt. Trist. Ingen är hemma och kan laga mat till mig så jag får väll laga något, och ni vet ju hur det slutar (skräpmat) uscha. Men idag ska jag ändra på det.
Påtal om något annat så fick jag höra av pappas jobbarkompis Anders att han har bjudit ut pappa på att åka ferrari, porsche, lamb osv. Kul för pappa, kan tänka mig att han är lagomt nöjd nu. De ska ut och åka imorgon och han hade tagit ledigt åt pappa, gulligt!



(från en utekväll i helgen som var)


19 maj

Var hemma idag från jobbet som jag sa. Mådde inge vidare. Men så vart jag hungrig så åkte jag och hämtade erik för en lunch på mcdonalds, haha, nyttigt va. Efteråt åkte vi ner till görväln badet och satt där och snackade om allt mellan himmel och jord. Var härligt att träffa han igen och prata lite. Min fina vän!




hemma

Hemma från jobbet idag. Så äre. Jag hoppas min fina klänning kommer idag. Det hade verkligen varit kanoners. Om solen kommer så ska jag lägga mig ute i solen och sova. HIHI


- äääh ta allt!

Om ni någongång får chansen att shoppa med jojjo så kommer ni bli fattiga efteråt kan jag lova. Efter jobbet så kom jojjo och hämtade mig, först ut var jakan. Hon skulle kolla på skor. Men innan så gick vi in på h&m där hon handlade för massa pengar. När hon inte kan bestämma sig så tar hon helst allt, jojjo det. Själv köpte jag ett par söta ballerina. Efteråt gick vi till skobutiken. Där står jag och velar mellan två olika sandaler. Då hon såklart säger "om du frågar mig, så ta båda" Men det slutade iallafall med att jag köpte ett par sandaler och hon ett par. Sen vidare till vällingby där hon gick in i nästa skobutik. Där fick hon med sig två par skor. Sen blev det avocadosallad på stjärnhuset. Fan va bra väder det är!!

Men som jojjo skulle sagt "TA ALLT" hahaha




MIN ÄLSKLING

Visade ju förut en bild på en sjukt fin sommarklänning. Som skulle passa perfekt till sophies student och midsommar. Jag såg den i butik i rätt storlek, det var den sista klänningen som fanns där. Jag köper den inte och dagen efter ångrar jag mig och åker dit för att köpa den, i hopp om att den fanns kvar. Väl inne i butiken igen så förklarar hon som jobbar där att den inte finns kvar, och det är flera som har frågat och den finns inte ens kvar i stan. Blev små ledsen och tjurade lite över klänningen som skulle bli min nya kärlek

Tills idag...Då jag pratar med sophie och hon säger att klänningen finns på en webbsida, och kostar 150 kr istället för 400! Och den fanns i min storlek. Så nu har jag beställt hem den, och jag är gladare än någonsin över en klänning. Haha!

Dagens hjälte: SOPHIE! UTAN TVEKAN!


16/5

Sunday! Fredagskvällen spenderades borta i kungsängen hemma hos junker. Vi tog bilen dit. Jag,sandra och sophie. Väl där spelade vi ett spel, drack, lyssna på musik osvosv. Sen kom det fler folk och det slutade med att junker kasta ut alla förutom oss tre för vi skulle få sova där. Sandra och sophie däckar i soffan och jag tar en taxi hem (?) jaja. Har kommit på att där man stoppar in sladden där man ska ladda mobilen så borde det finnas alkolås så man blåser där, och då visar det ifall man får använda den eller inte. Hahaha. Bra ju.

Kanonväder igår. Åh. Gick med jeans shorts och t-shirt/linne hela dagen. Låg ute i solen. Vid 5 tiden ungefär hämtade jag anna, vi handlade middag. Vi grillade och drack vin/öl. Supergod middag. Sen åt vi jordgubbar efter. Och så kom Jocke. Blev tv:n som vi ägnade oss åt, och ben&jerry glass! Orkade inte göra något alls. Skönt!




otursdag

Vilken dag. Börjar med att jag tar bilen till tåget, och påvägen dit blir jag stoppad av polisen i en poliskontroll. Fick blåsa och visa körkort, grönt. Sedan skulle jag ta tåget halv tio, men det var försenat och när jag väl är på tåget så går det bara till spånga och sen får man åka ersättningsbuss till centralen. Och de hade bara skickat två bussar och jag fick såklart inte plats när alla galna stockholmare skulle fram fort. Så jag står och väntar, precis som många andra på en till ersättningsbuss. Det tar ett bra tag men tillslut så kommer det en. Och väl på jobbet så gick vår diskare som skulle hjälpa mig hem, eller han skulle träna. Han stack utan att fråga. Sämst. Men men, det funkade väll.

I wanna hold you in my arms!

13 maj

Ligger just nu i sängen och kollar på ...ehehe skärgårdsdoktorn. Var ute igår på mp, vart lagomt full och idag när jag vaknade så var jag inte så pigg på att gå och jobba kan jag ju säga. Men jag tog mig upp. Och väl på jobbet var det hur lugnt som helst. Har aldrig varit så lugnt då jag har jobbat där. Jag städade torrförrådet, vi åt massa för att fördriva tiden, haha. Sen så spelade vi kort och pratade massa strunt. Tiden gick så sakta och jag halvsov mest hela tiden kändes det som. Väl hemma sedan så hade mamma och styvfar gjort middag till mig,mormor och morfar. Kalvfilé med potatis-och palsternacks puré samt rödvinssky. Blev hur mätt som helst.

Nästa helg ska jag åka till Karlskoga med min styvfar med flera. Det var min styvfar som fråga om jag ville med. Vi ska kolla på när Jeppe kör. Eller något sånt. Ah jag vet inte. Grabbgrejj men Im on!


en vanlig tisdag

Gud så trött jag är nu. Har jobbat idag, det gick bra det. Efter jobbet mötte jag upp Sophie på tåget. Vi fixade en sak och så åkte vi och åt på grillen, för att sedan åka och dammsuga min bil. Så nu är den finfin inuti. Och när jag kom hem fick jag världens ryck och rensade hela min garderob, eller ena, där det är mest kläder. Sedan hoppade jag in i duschen. Och här är jag, har iofs legat här rätt länge men ändå.

Pratat ett viktigt samtal idag också, härligt!

måndag

Måndagmåndag.. Varit hemma idag, haft ont i magen, vilket suger. Har inte gjort så mycket. Ska äta middag strax. Alltid när jag ska laga någonting själv då min mamma och hennes man inte är hemma så blir det alltid någon micromat. Och jag ska vara utbildad kock. Herregud. Tur att det inte blir micromat på jobbet iaf! Nåväl. Denna gång blev det fiskgratäng. Bättre när mamma lagar mat, men ja, hon är ju inte hemma.

Ikväll ska jag ha riktig myskväll tror jag, bara ligga i sängen, läsa tidningar, kolla på någon film, ta en varm dusch osv. Härligt!


vi ville ju bara ut

Herregud alltså. Var hos mormor igår där min moster, hennes sambo och min familj var. Det var trevligt. Klockan 21 så kom Sophie och hämtade mig och vi begav oss till anna. Fanns ingen parkeringsplats på parkeringen där, så anna var snäll och öppnade grinden in till hennes gård så vi fick stå där. Och så kollade vi på fjorton suger, åt chips/choklad osv. Efter filmen var slut så skulle vi åka hem, anna försöker öppna grinden men det går inte. Vi försöker ett litet tag och anna går upp för att ringa de som har hand om det typ. Hon fick iaf prata med någon som sa att det gick minsann inte att öppna grinden för den ska vara stängd mellan 22:00 - 06:00. Och det går inte öppna grinden med nyckel. Anna hade en sådan där bricka. Näe, så vi gick upp igen till anna. Slog på hundtricket, jag kollade ett litet tag sen gick jag och la mig, var dödstrött. De kollade klart. Imorse vid 10-tiden så var vi påväg hem igen, bara det att sophie hade fått en p-bot. Så jäkla trött man blir! Hade han bara tagit arslet ur soffan så hade vi kunnat komma ut säkert.


kärlek

Nu är det såhär. Jag har blivit tok kär. Kunde inte låta bli att kolla när jag gick förbi. Denna sötsak var den ända jag såg när jag gick förbi. Kunde inte hålla ögonen borta. Det var kärlek vid första ögonkastet:





Köpte den inte. Ångrar mig. Ska nog åka och köpa den imorgon. Hoppas den finns kvar. MIN KÄRLEK!


new york here we come

Å så var det lördag då. Igår efter jobbet mötte jag upp Uran, vi åt lite på mcdonalds och sen gick han på bolaget. Sedan hämtade jag upp Anna och vi skulle hämtas pappas kompis men vi åkte därifrån och åkte hem och åt middag som stod på bordet. Sedan lyssnade vi på musik och drack lite och hoppade in i en taxi vid halv elva. Mp var det som gällde. Det var roligt. Herregud.. Spillde ner junkers öl på mig, smart tjej. Pratade med en kille som vill öppna egen restaurang, häftigt. Det vart en lyckad kväll!

Nu ska jag och Sophie in till stan snart för att betala handpenningen till våran resa till NEW YORK!! :D wiho

hihi

Herregud, man får ju knappt tid att blogga när man jobbar osv. Så ett inlägg om dagen får väll räcka för mig, och skriver jag mer så blir det en surprise! Mycket att göra idag på jobbet som vanligt, tokigt mycket. Körde ut 160 tallrikar med mat på en och en halv timma. Galet. Teamwork. Vid tre tiden var jag ombytt och klar för att gå hem, fast jag stannade kvar till fyra tiden för att prata lite med hanna och sara. Riktigt trevligt var det.

Nu kollar jag film. Ehehe.


godnatt

Har inte bloggat något idag. Men har först varit på jobbet, sen hos anna och sedan kollat film. Härligt att slippa datorn lite. Nu ska jag sova för imorgon är det en arbetsdag igen.. så ere.
Puss

new york!

Nyss gjort äggmackor till middag. Ingen är hemma, eller min styvfar ska iväg strax. Och vem orkar stå och göra någon middag som tar längre än 10 min till sig själv? Inte jag iallafall! Varit på jobbet idag, sen kom Sophie och vi gick till en resebyrå och bokade en resa till new york. Så den 1 september åker vi, och blir borta en vecka! Härligt! Ska bli superkul!

Nu till något helt annat. Lawson skickade nyss denna länk, och jag börjar fan smågrina! Häftigt att de kände igen de, åh! Som han måste saknat och längtat efter det, gulligt!
http://www.youtube.com/watch?v=00Kvyw7AEKU 
kolla vettja, värt att se!

Puss!


-

Even the best fall down sometimes


måndag

Nyss ätit middag. Var på jobbet idag, det var trevligt men har typ ångest. Vet inte varför riktigt menmen. Efter jobbet mötte jag upp Uran, åt lite, snacka och så. Köpte jordgubbar gjorde jag också. Sedan åkte vi hem till mig och kolla på Bodyguard. Sa jag att jag kollade på den igårkväll också? Heehe. Nu ligger jag i sängen, tänker inte göra ett dugg till idag faktiskt. Imorgon efter jobbet ska jag iväg med Sophie och kolla en sak..

En ledtråd:


söndag

Kom nyss hem typ. Vid strax efter 7 tiden nu ikväll så ringde Jojjo och fråga om jag kunde köra henne till slussen med hennes brorsas bil och sedan köra tillbaka den. För hon ska iväg på ett jobb. Gjorde inget speciellt så det gjorde jag, vi råka köra in på bussområdet där man inte får köra egentligen, men vatusan. Var ju tvungen att släppa henne någonstans, haha. Sedan åkte jag hemåt och dunka sönder hans högtalare, nej nu ljög jag.



PUSS


MC

Var för ett tag sedan ute och åkte Mc med mamma och min styvfar. Det var sjukt härligt! Vi åkte runt lite i solen, och sedan åkte vi hem. Härlig var det iaf!




lite nytt

Var iväg och handlade lite småsaker med mammsen idag. Först var vi till jakan där jag köpte ett snyggt linne och ett par svarta tights. Och så såg jag Uran den mesen också, typ så. Sen åkte vi till outlet där jag fick ett par sjukligt sköna lofers. Perfekt att ha när jag går till jobbet! Och för att inte missa så köpte jag filmen Bodyguard. Jag älskar den. Så gullig. Kevin Costner!






gårdagen

Sitter just nu ute i solen på baksidan med datorn, skönt, inte för varmt och inte för kallt. Igår var vi som sagt på Ljusterö där både jag och anna har landställe. Jag skulle fixa en sak och de hängde med som sällskap, vilket jag gillade. Vi var och hälsa på min mormor och morfar på vårat landställe, jag visade sophie runt eftersom hon inte har varit där sen vi var små. Sedan åkte vi till anna's landställe där vi kollade runt lite och pratade med hennes familj. Vi var hungriga och åkte till Ljusterö krog för att äta. Maten var helt okej. Vi åkte tillbaka till anna's landställe för att lämna nycklarna som anna glömde ge tillbaka och så satt vi där ett bra tag och snacka med hennes familj. Runt halv tolv var vi hemma, tror jag?
















Godnatt

Nu har jag nyligen kommit hem från en tripp till landet. Skriver och lägger upp bilder imorgon. Godnatt

en tripp till ljusterö

Snart ska jag, sophie och anna bege oss till mitt och anna's landställe på Ljusterö. Vad vi ska göra där får förbli en hemlighet sålänge tills jag vet säkert. Vi tänkte även passa på att hälsa på anna's föräldrar som är där ute och så tänkte vi hälsa på min mormor och morfar som är där ute nu också. En middag tänkte vi äta någonstans också, hoppas på att det blir Skärgårn. Så mysigt ställe! Älskar ljusterö!

Pratade nyligen med min knäppa vän Uran i telefonen också, kan inte annat än att skratta, herregud!




Restaurang Skärgårn på sommaren! Så mysigt och god mat!


gårdagen som var

Godmorgon, eller något. Igår var det valborg och jag åkte som sagt inte till östersund och inte till uppsala heller för den delen. Istället tillbringade jag min valborg med att grilla och laga god mat, alkohol, två tjejkompisar kom över på middag osv. Väldigt trevligt. Sedan gick vi över till några andra där vi stannade till strax innan halv 4! Gick med anna till bussen och sedan fick jag sällskap hem så slapp jag gå själv, like that!


RSS 2.0