Cause this is my life my friend!

 Anna Bergendahl - this is my life
Ännu en låt jag inte kan sluta lyssna på!



min helg

Hello!
Fredagskvällen spenderades först i stan hemma hos våran chef där det bjöds på middag, sushi. Vi åt världens godaste efterrätt. Drack lite innan vi hoppa in i en taxi som tog oss till Le Rouge i gamla stan där vår chef kände han som spelade musiken. Jätte skön musik! Sen försvann vi vidare till Riche där vi hade drinkbord och sen vidare till Riche. Gissa vem jag såg där? Anna Anka! hahaha. Hon kollade surt på mig då jag pekade på henne för jag skulle visa de andra. Sen såg jag även Danilo Bejarano, som spelar en av italienarna i filmen Göta kanal 2. Vet inte om han är med i alla tre dock. Han satt iaf bakom mig och tror ni inte att min chef skämmer ut mig och säger till han "du, min tjejkompis här undrar vilka filmer du är med i", där satt jag och kände mig som ett litet barn! Sen gick vi vidare till berns och dansa! Och avslutade allt med mat på max! Jätte rolig kväll!!

Lördagen spenderades hemma bara, jätte skönt. Idag har jag varit och hyrt en bil på morgonen med mamma, vi ska åka med den upp till Idre på onsdag. Sen var jag iväg och träffade Linda. Jätte längesen, och det är guldvärt när man äntligen hinner ses! Vi tog en fika/lunch och kollade lite i affärer, sen var vi och handla mat på Ica maxi, haha. Sen åkte jag snabbt hem till jojjo där vi planerade lite mer inför Idre. Snart bär det av!

       


måndag

Första jobbdagen för denna vecka är avklarad. Imorgon jobbar jag till 18:00, jobbar över för emelie frågade om jag kunde så jag ställer upp.

Beställde nya arbetskläder idag, så imorgon kommer det till jobbet.

Nu ska jag kolla på tv sen sova.. GODNATT PUSSS!!!

ny blogg; annieanna.blogg.se

Jag och min vän Anna har startat en blogg tillsammans. Där kan ni läsa vad vi har att säga. Kommer inte uppdatera här mera. Så nu vet ni det.

Klicka på bilden för att komma till vår blogg ;-)




































See ya :)

Helgen som varit

Kom inte från jobbet förrän 5 i fredags. På kvällen kom Anna och Lenita hem till mig, drack vin osv. Tog en taxi, såg janne som var ute och gick så vi stannade och plockade upp han. Vi var sedan på mp i cirka 1 timma. Sedan drog vi oss till sportbaren i kungsängen, haha. Var en bra och rolig kväll.

Igår så blev det mcdonalds, sen hem och ta det lugnt, på kvällen åkte jag och sophie hem till anna. Vi kollade melodifestivalen, åt chips och dipp och pratade massa. Sedan spelade vi TP, haha. Strax efter 1 var vi hemma igen. Mysig kväll (:

Snart ska jag åka till mcdonalds med Erik my man. 









RSS 2.0