älskade oth <3

Och så är det söndag. Kan faktiskt säga att det är härligt att helgen snart är över. För då är det ännu färre dagar kvar tills vi lämnar detta land för New York. Imorgon ska jag göra klart min matte läxa och sedan blir det jobb 17-22.

Btw måååste jag köpa one tree hill säsong 6, besatt.
Imorgon ska jag köpa den, om den inte är för dyr.


försenad födelsedagpresent

Sophie var ju här på fika. Fick detta fina armband av henne i försenad födelsedagspresent. Märket är Thomas Sabo! Jätte fint!! Tack snälla rara underbara vän =)<3


rödhårig










fika

Just nu sitter jag och väntar på att Sophie ska komma över. Ska bjuda henne på lite fika och så ska jag få min födelsedagspresent av henne. Fyllde år den 20 Juli men bättre sent än aldrig. Dock hade hon inte behövt köpa något, men nu har hon gjort det och tacksam är jag för det!

Hon är en av mina bästa vänner, min granne och min new york kompis. På onsdag drar vi!!!


trött tjej

Fasligt trött. Min ordinarie arbetstid igår var 17-22, men så frågade de om man ville jobba över så jag jobbade till klockan var 04:00, alltså i 6 timmar. Men det var roligt, för vid 22 tiden så började Erik och massa andra härliga människor. Om man jobbar 2 timmar så får man betalt för 4, och jag jobbade 6 timmar övertid så jag får 12 timmar betalt. Det är 1 och en halv arbetsdag. Kanon. Nu är jag helt slut dock.

PUSS

torsdag

Idag är det 6 dagar kvar tills jag och min tjejkompis Sophie åker till New York i 1 vecka. Det kommer bli så himla himla roligt och häftigt. Tror inte jag kommer kunna förstå att man ska dit förrän på planet. Allt är klart inför resan också. Ska ta med mig jäätte lite kläder dit, knappt några kläder alls så jag kan shoppa desto mer såklart.

Klockan börjar närma sig 16:00 vilket innebär att strax efter det så åker jag iväg till jobbet, Arla. Imorgon är jag ledig. Helg!

jacka

Har inte orkat skriva någonting. Denna jacka har jag nyss beställt hem, kunde inte hålla mig.


summer

Ojdå, var ett litet tag sedan jag skrev. Sen sist jag skrev så fyllde jag ju som sagt 20 år. Det börjades med fika hemma här och sedan åkte vi allihopa på kryssning. Den vart sjukt lyckad. Bästa födelsedagen! Orkar inte gå in mer detaljerat men det var riktigt roligt. Sen har jag varit på hemmaplan tills nu i måndags då jag och jojjo drog ner till Halmstad. Var fint väder där nere varje dag vi var där. Sandra och Alexandra hängde vi med där nere. Det var skönt att komma bort från stockholm. Nog om det. Vi hörs!

RSS 2.0