schlagerkväll på joäng

Blev 2 åk i backen med jerker och natali. Var jätte dimmigt så blev inte så mycket mer åkande än så. Satt jag och jerker åkte ner till byn och gick på stadium outlet, avslutade våran trip ner till byn med en gyrostallrik. Hur god som helst, mums. Hemåt. Tvätta, panta burkar, tillbaka till lindvallen för natali och rebecca skulle handla och sen hem och poängbedöma melodifestivalen. Lasse Stefanz fick högsta poäng av oss, en 8:a. Åkte sen hem till sötnosen.


ledighet i säleno

Det blev lunch på experium, ceasarpasta och sen åkte vi till fjällkyrkan och satt där med datorerna och spelade fia med knuff, haha. Det blev wärsan på kvällen, förfestade nere på vurpa med gänget där och tog en taxi till wärsan. Fick taxi killens nummer, han har varit ambulansförare så där kan jag åka tryggt, perfekt. Wärsan var hur kul som helst, när allt drog mot sitt slut så gick vi hem till Sammy och de och sen hem. I tisdags blev det jobb och onsdags också. I onsdags var jag, rebecca och natali iväg på äventyr och kom tillbaka natten till fredag. Igår när jag vaknade så frågade jerker om jag ville följa med och träna, och så blev det, och sen lagade jag jätte god pasta, receptet tog jag av min fina vän Anna. Solade också. Umgicks även med självaste b1 ett tag, härligt att snacka lite skit!

Idag är sista lediga dagen tills på torsdag. Blir lite skidor med natali och jerker och sen ska jag allt sola och ikväll blir det mys!

 


måndag=wärsan

Har inte haft varken tid eller ork till att blogga. I fredags jobbade vi i 12 timmar, och i lördags jobbade vi i 13 timmar. Var på Trollbäcken och jobbade för det mesta i lördags, helt sinnes hur mycket det var att göra. Vi hade sjukt många förbok på stora hyran där jag jobbar egentligen, så jag fick gå dit efter jag slutat på troll. Var så trött när jag kom hem så jag orkade knappt prata. Igår klev jag upp vid 10 tiden, sen begav sig jag och natali oss ut i backen. Började med lite åk i tandådalen och sen åkte vi tillbaka till älskade hundfjället. Blev lite offpist, hjälpte en kille som ramlat i backen, vi var lite överallt i backarna. Och så blev det fika på lyktan.
Köpte en hjälm sedan också, kan va bra. På kvällen blev det älskade Big brother som nu har börjat igen. Men deltagarna? Ja, herregud. Ett par, en transa osv. Huset var sjukt snyggt!

Nej nu ska jag klä på mig och åka till lindvallen med maria och malin för sushi och kanske lite shopping, vem vet.

Från en dag i Trysil med Jerker och Timmy!


inget stoppar oss nu!!

Alla hjärtans dag var mysig. I tisdags så jobbade jag och efter jobbet blev jag och Sarah bjuden på hemmagjord pizza av ingen mindre än David. Åt pizza, kolla lite tv, snacka, drack och hade det trevligt. Klockan gick så långsamt den dagen, när den blev halv 12 ca så gick jag hem och sov lite smått berusad. Upp tidigt och jobba till halv 6 och så drog vi till fäbon och förfestade med ett gäng och vidare till Fjällis efter mycket om och men då jag och malin gick och letade efter självaste danjel som var borta, trodde vi. Inne på Fjällis var det rätt lite folk. Vi satt uppe lite där en kille spelade, as skön. Avslutade kvällen med en korv med bröd och sällskap hem av anders och martin.

Idag var det jobb igen och det är mycket att göra nu på jobbet och mycket saker som är slut. Dagen rullade på. Hände en tråkig sak. Åkte med Sarah efter jobbet och köpte hårfärg och handlade lite mat. Sitter uppe hos de nu. B1 (sarah) har färgat mitt hår, det blev bra! Och så har vi haft dansbandskväll. Jerker och Sarah har buggat loss. Bland annat Scotts gick varm på högtalarna. Nu ska jag strax gå ner till mig och kolla på en film och laga lunch till imorgon, det går snabbt.




Från ett kallt sälen!

Blev träning med Timmy på Sats som jag skrev innan. Därefter åt vi på Mcdonalds, gott var det. Och så blev det att handla på Ica när man ändå var där. Svängde förbi Adina på hemvägen och sa hejdå. Hon åker hem till Eskilstuna i en vecka, vi kommer sakna henne på Joäng.

Alla hjärtans dag idag och det blev inte utgång på wärsan, hade för engångsskull inte orken till det. Åt tacos till middag, det satt fint i magen. Imorgon är det jobb som gäller. Tis-Lörd!

Förresten så är det svinkallt här uppe!!


alla hjärtans dag

Klockan ringde aldrig på mobilen eftersom den tydligen är stendöd. Ligger här i sängen och idag blir det ändrade planer. Blir ingen skidåkning för det är så sjukt mycket folk i backen idag så jag och Timmy ska åka och träna på Sats i Lindvallen efter lunch någongång.

Idag är det alla hjärtans dag, mysigt. Folk ska ut på Wärsan ikväll. Får se om jag drar dit eller inte.



jajamän, titta va jag hitta på scenen!

Oj så längesen det var nu som jag bloggade. Men har haft fullt upp hela tiden, blir aldrig en lugn stund typ. Har hänt mycket sen sist jag skrev. Åkte till Mora och bytte bilrutan på bilen som gick sönder. Väl på plats när jag kom så frågade de om jag hade ätit lunch, jag svarade att jag inte hade hunnit och sedan fick jag åka med de till stan och äta på kina restaurang. När vi skulle betala så säger han att firman bjuder. Väldigt snällt! Sen gick jag en sväng i deras lilla stad och kollade lite, på h&m osv. Tog en fika på ett jätte mysigt fik och sen ringde jag till chefen på bilfirman så kom han och hämta mig i sin snygga privata bil. Betalade för bilrutan och åkte tillbaka till Sälen då jag ser att han har laggt ett par strumpor och en bilruts skrapa som det står Mora Glasmästeri på, haha.

Annars så har jag jobbat en hel del. Varit i Trysil en dag med Timmy och Jerker. Åkt skidor. Bowlat med jobbet och ätit middag. Förfestat med jobbet. Varit på personal afterski. Listan kan bli lång men jag orkar faktiskt inte skriva. Ska bli bättre på att blogga.

Så vi börjar härifrån vad jag har gjort idag.
Idag har jag varit ledig. Idag och imorgon är de bästa dagarna att vara ledig på, på hela säsongen då de är största ankomstdagen idag samt imorgon är det massor med folk i backarna. Så jag hade tur kan man säga. Varit ute och åkt skidor med David och därefter åkte jag till Tandådalens shop och köpte ett par goggles, som ni kan skåda på bilden nedanför. Ett par Oakley Elevate fast jag har spegelglas.



Annars har jag bara tagit det jätte lugnt. Imorgon är jag ledig och ska ut i backen med Timmy och åka skidor, wiwi!

RSS 2.0