Vilken dag

Phuu, hemma nu. Jobbade, sedan kom Krille till mitt jobb så vi gick och kollade lite kläder till honom. Väl när vi skulle åka hem så var alla pendeltåg norrut inställda, stockholm c - sundbyberg. Så vi fick ta tunnelbanan till Sundbyberg och sedan ta pendeltåget därifrån. Jag och Sophie åkte och köpte Thaimat och tog med mig hem, satt fint. Äntligen hemma, dödstrött typ.. Vilket väder det är ute förresten, näe, ska inte röra mig ut överhuvudtaget förrän i morgonbitti då jag ska till jobbet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6500518.ab

one tree hill

Har varit en väldigt bra dag. Jobbat med didrik i köket, han är rolig han. Mycket att göra som vanligt, jaja. Ska iaf ta och äta soppa snart och kolla på One tree hill. Hihi. Kvällen blir lugn, hemma, placerad framför tvn med diverse bra program, bland annat Paradise Hotel. Har inget att säga, så, tjao :)


lät du henne komma närmre?

Hello there!
Usch va kallt det är ute. Efter doktorn åkte jag hem och kollade på One tree hill, sedan hämtade jag lenita och åkte till jakan. Sedan färgade jag hennes hår, det vart jätte bra. Och nu är jag hemma hos henne. Vi kom nyss in, har varit och köpt lite pryyylar. Vi väntar på mat, lenitas favvorätt verkar det som, höhö! Mumma.

Dagens låt som jag och lenita lyssnar sönder:



PUSS


måndag

Inge jobb idag, varit hos doktorn och kollat upp min hosta som aldrig går över. Satt i två timmar för att sedan få höra att det var inget fel och det är bara att vänta ut. Kul. Hungrig är jag också.


 
Vi tävlade om vem som kunde vara barfota längst i snön. Aaaj!


Snart helg

 Strax ska jag sova. Jobb imorgon. Och fredag imorgon, underbart! Annars jobbade jag med den nya killen igår, vi hade väldigt roligt tillsammans, mycket skratt och mycket mat gjorde vi. Kommer bli toppen de där. Någondag efter jobbet i februari då han börjar på heltid så ska vi gå till en butik som säljer arbetskläder, vi ska köpa oss ett varsitt par riktigt sköna skor och ha i köket, jobbet betalar. Jag längtar, börjar få ont i knäna av mina nuvarande skitskor som jag hade i skolan, haha.

Lyssnar på melissa horn och lars winnerbäck, de förgyller mina öron just nu! Tänker för mycket på kvällarna, allt går runt runt runt. Time to sleep. Hugs




tisdag

Nyss hemkommen efter att ha varit med Sophie. Vi var först på Ikea, sedan en blomsteraffär och sedan till mcdonalds, där blev vi inte långvariga, vart hungrig så vi åkte och köpte kycklingsallad. Satt fint i magen.
Paradise hotel ikväll <3!

Grattis Sophie återigen till körkortet du tog igår :D !


- förstår mig inte på dig...


Söndag

Sunday. Är trött,trött och åter trött. Lite små sur och irriterad är jag också, men det är en annan femma. Hela veckan består av jobb. Dock jobbar jag med den nya killen på onsdag, ska bli roligt!








lördag

Lördag idag. Vilken vecka, haft sjukt mycket att göra på jobbet. Igårkväll kom Jeppe till mig, middag osv. Sen kom Sophie. Sen fick vi skjuts till Anna. Drack lite, prata och hade det trevligt. Sedan drog vi ner till mp. Var en trevlig kväll med mina sötnosar. Var hemma runt halv 4 med en kebab i magen, mums, haha.

Idag mår jag inte bra. Inte för att jag är bakis, utan jag mår dåligt, känner mig jätte hängig osv. Noll energi!
 Pusssss


söndag

Idag kommer min pingla hem! Som jag har saknat henne, känns som evigheter sedan!


Friday night!

Ojoj, vilken vecka! Var ledig i Onsdags. I tisdags kväll träffade jag C, på onsdagen åkte jag och sophie till Kista. Köpte ett jätte snyggt läppstift (gillar inte läppglans för det glänser, gillar matt) och ett par fina hotpants. På kvällen kom mormor på besök och åt middag. Jeppe kom även hem till mig, vi kollade på one tree hill och kollade på tv. Sedan var den lediga dagen slut.

Torsdag: Jobbbb.
Fredag: Jobbbbb

Lagade all mat själv båda dagarna (80 st dagens rätt,lammbullar,paj,sallader), och det gick super, så jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Det får man väll vara? Jag är iaf det.

Kollade nyss på Lets dance, alla par var otroligt duktiga..


baby Here I go aagain!!

Tisdag idag då. Idag har varit en otursdag. Började jobbet vid 8. Vi jobbade på bra och efter ett tag skär jag av två fingertoppar, endast huden. Gjorde sjukt ont. Forsade ut blod. Så jag satte mig ner och hade ont och drack cola så jag inte skulle svimma. Sen är jag sjukt trött idag. Ledig imorgon, bäst. Har två viktiga samtal att ringa. Sen ska jag träffa Sophie också, hihi..

Igår var en bra måndag, jag gillade den. Först preppade jag och emelie på jobbet i 3 timmar. Sedan åkte jag till en frisör där mamma och mormor klippte sig. Vi åkte till stinsen efter de var klara. Sen hem, sen åkte jag och mamma och köpte en iPhone till mig. Älskar den. Fick även ett sms av chefen att Didrik tog jobbet. Så det blir han och jag i köket. Han är 22 år gammal och ska tydligen vara skit trevlig och duktig, heeeja.


iPhone :D

jag har skaffat mig en iPhone idag :D mycket nöjd. Den 11 februari har jag bytt abonnemang och har då Telia istället. Så tills dess så funkar inte iPhonen, eftersom den bara kan ta telia. Har samma nummer så det är ingen fara :)


ledigheten slut för den här gången

Söndag idag. Sista dagen på ledigheten med andra ord. Ledigheten har suttit fint och den har varit otroligt bra. Min moster och hennes sambo har stannat kvar här efter julafton och åkte hem i tisdags. Vi har spelat guitar hero, shoppat osv.

Under min ledighet har jag hunnit med;

- umgås med jeppe
- julfest med jobbet, sjukt bra kväll, sjukt bra
- tre rättersmiddag med sandra och sophie
- shoppa
- festa
- firat nyår med familjen
- träffat och ätit middag med min far
- hosta hosta hosta, haha
- mysmysmys

Det står still i min lilla hjärna, har väll gjort något mer också, hihi.
Nu ska bilen hämtas som jag ställde hos sandra igår, sen blir det max med sophie!! bra söndagsmat!



RSS 2.0