julafton

Herregud. Vilken jul, har varit helt underbar. Dagen innan julafton så åkte jag till pappa, åt mat, slog in de sista julklapparna, gjorde julskinkan osv. Sov sedan över där och på julaftonsmorgon skjussade han mig hem till mamma. Sedan kom mormor,morfar,moster och hennes sambo samt hundar. Började med att äta det kalla. Sen kollade vi på kalle anka. Sedan lite fika på det och sen julklappar och sen den varma maten. :) Fick jättefina julklappar, jag hade inte önskat mig något alls. Senare hämtade jag upp jeppe och lucas. Vi satt hemma hos mig och drack. Vid halv 2 åkte vi hem till lucas vän therese. Kom hem 6 på morgonen. Mycket trevlig julafton! :)

Fick iaf:
En kamera
En digital fotoram
Hörlurar till datorn
2000 kr
Presentkort på h&m
En klocka
Ett mönster som man kan klistra på datorn
En morgonrock
Ett sovplagg
Kokosdoftande bodylotion osv
En väckarklocka
En sak som gör att nagellacket torkar fort

Fick mer saker som jag ej kommer ihåg såhär i huvudet.


Av min kära vän jeppe fick jag:
Ett set från bodyshop med schampoo,bodylotion osv som doftade kokos,pepparmint,oliv mm..
Ett annat set med en scrub typ, samt två flaskor som luktade gotti.
En flaska balsam
En flaska schampoo 










saturday nighT

sandra kom hem till mig igår, och efter ett tag tog vi taxi till mp där vi mötte upp anna. Det var trevligt. Erik och några vänner till han kom, samt jeppe med några vänner. Ante tog med mig upp till dj båset, så jag stod där ett tag med han och de två som var dj för kvällen. fick stå och trycka ut rök, haha.

Här kommer några bilder från kvällen!






lördag

Lördag idag. Hostar som tusan. Inte kul.
Jobbade igår på restaurangen som vanligt, jobbade dock inte natt på arla eftersom jag hostade som fan under natten. Tog med mig mat hem från jobbet och gav till mormor, hon blev jätte glad.

Idag kom pappa och vi höll på att fixa lite med min bil, det gick bra. Ska byta torkarblad, beställde hem torkarblad till mekonomen så de kommer på måndag. Bara det inte blir fel nu, vore typiskt.


Här kommer lite bilder från personalfesten



Jag och elisa! (jag kan aldrig vara seriös på bild!!)



Sofie och nora!


 
Nora, emelie och sara på grekturken. Middag



The big boss!



Emelie är på G. Riche



Som sagt. Kan aldrig vara seriös på bild. Riche



Elisa, chefen,jag och sara's hår.



Elisa, emelie, nora, jag, sara och agnes! :D   berns


bra helg

Vilken helg, haft sjukt roligt.

Fredag - PERSONALFEST - Fixade mig och tog sällskap in till stan med janne, han skulle också till stan. Jag gick till våran restaurang och mötte där sara och nora, de fixade sig, sen kom elisa. Nu var vi påväg till grekturken (halvgrekplusturk) som min chef och hans bror äger, super mysigt ställe, rekomenderas starkt, hemtrevligt. Vi fick ett varsitt glas med champagne och väntade in de andra, hann dricka två glas innan de andra kom och vi satte oss till bords. Bara massa tjejer och så våran chef, en kille. Vi hade det jätte trevligt. Min chef utbringade en skål och sa att vi är en fantastisk personal. Och det beställdes in massa massa mat, herregud, vi fick välja och vraka. Massa vin osv. Följt av en god hemmagjord sorbet glass, champagne och någon rolig shot. En av servitörerna liknade orlando bloom sjukt mycket, jag envisades med att jag skulle säga det till honom men blev aldrig så, haha. Vår chef bokade två taxi bilar och nästa stopp var Riche.

Väl vid entrén går vi bara in, sätter oss vid vårat drinkbord som min chef bokat. Det beställs in en massa champagne och vi sitter och pratar och har det supertrevligt. Det hängde polkagris stänger i taket och min chef nådde en och tog ner den varpå en som jobbar där kommer fram och undrar varför han tagit ner den och att man inte får det, då säger han "men alltså, vadå...den ramla ner" hahaha. Och nora tar en tugga av den, haha. Sjukt kul på riche, sedan gick vi därifrån till berns. Där vi var i vip rummet, beställdes in massa drinkar. Herregud, var allt för onykter, minns inte speciellt mycket, minnesluckor. Hur som haver, så drog jag iallafall med elisa när hon skulle till bussen, och tydligen så går jag in på mcdonalds, köper med mig mat, micrar min hamburgare hemma och äter. Sen rådäckar. BILDER KOMMER IKVÄLL!


Lördag -
Kate ryan på MP - Vaknar upp hemma jätte bakis. Efter ett tag åker jag och mamma ner på ica och jag handlar mat inför kvällens middag med anna. Sen hem, och åkte och hämtade anna vid 18:00 ca. Till middag blev det avocado med skagenröra till förrätt, indonesisk kycklinggryta till varmrätt som anna aldrig smakat tidigare, och till efterrätt blev det jordgubbar. Pratade en massa, alltid härligt att prata med henne, hon förstår bra. Någongång efter nio tog vi taxi till mp, där vi köade i cirkus 45 min, om inte mer? Väl inne var det mycket folk och det tog sin tid innan hon uppträdde och när hon väl gjorde det så varade det inte länge alls. Hade det super trevligt. Någongång senare mot stängning kom zätas vän och hämtade oss.

haha

Godmorgon!
Håller på att baka lussekatter nu när jag är ledig. Degen håller just nu på att jäsa.

Här kommer två klipp som jag älskar. Haha.




torsdag

Igår var sista dagen på jobbet för denna vecka, skönt. När jag slutat så hittar jag inte mina skåpnycklar, letar i en halvtimma typ, sen sa nora att de kanske låg i min tjocktröjja som jag hade på mig på morgonen, och där låg de, tur. Min chef sa att annars fick vi bryta upp mitt skåp. Avslutades med massa kladdkaka och glass med nora och emelie.

Väl hemma så hörde ellis av sig och vi drog till grillen och åt pizza, det satt bra i magen. Sedan hämtade jag lenita och vi åkte hem till mig, pratade, kolla på tv osvosv.. var ett tag sedan. Skulle träffat Z men han hade somnat, haha. 

Själv somnade jag vid elva/tolv tiden kanske och vaknade upp idag halv 3!!!! inte okej någonstans. just nu är jag hos anna, vi ska leta efter något jag kan ha på mig på personalfesten imorgon. 

 

.

Ingen middag på lördag.

RSS 2.0