åker till jobbet nu


låten gör mig glad


älskade onsdag

Idag är det onsdag, hoppas jag får det där samtalet så man vet, även om det nu inte skulle vara positivt. Annars ska jag på utbildning på Arla kl 13-16. Sen jobbar jag 17-22. Det är min onsdag det. Är väldigt glad idag!

Kollar på svenska hollywood fruar i New York!

- Live love laugh

tisdag

Har nyss duschat, mycket skönt. Idag har jag först varit i skolan, och sedan lite oplanerat mötte jag upp anna och vi åkte till Kista. Åt lite mat och shoppade lite. Jag köpte en halsduk, ett par örhängen och underkläder.

Imorgon är det Onsdag mina vänner, nu jäklar håller vi tummarna!!!!!

<3


nya stövlar

Hallå! Vaknade runt 10 tiden, fick frukost på sängen av min underbara mamma. Klädde på mig och åkte iväg och köpte en fin bukett med blommor till mormor, krya på dig-bukett. Hon vart jätte glad och så bjöd hon på fika. Rörde mig mot jakobsberg och fixade ett ärende och sedan köpte jag mig ett par snygga stövlar. Jag har så svårt att hitta stövlar som sitter bra och är snygga, men dessa gillade jag. Finare i verkligheten tycker jag. Går att vika upp så de går över knäna, snyggt. Så när jag väl hittar ett par så är det värt att köpa de!




världens bästa resa

I en vecka var jag i New york med min fina vän Sophie. Den 1 September klockan 08:00 var vi påväg mot Arlanda. Vi checkade in och sedan gick vi och åt frukost och kollade lite i taxfreen. Vårat plan var en timme försenat, men klockan 12:00 var vi påväg till den häftigaste staden som finns. Vi visste att det skulle bli en toppen resa. Väl framme så var klockan runt 15:00 i deras tid. Vi hade först tänkt att ta tunnelbanan till hotellet men kändes bättre att ta en taxi, så vi inte kom vilse första dagen. Väl på hotellet så lämnade vi av våra saker, vi fick en jätte fint rum med världens utsikt. Vi bodde på våning 44. Vi gick ut och gick och letade efter Forever21. Vi gick till vänster och gick runt och kolla men hittade det aldrig, sen visar det sig att det ligger precis till höger om hotellet runt hörnet, typiskt. Där var vi ett bra tag. Och vi gick till ett ställe som blev vårat absoluta favoritställe, Famous Daves. Där åt vi ribs med pommes, majskolv osv. Hur gott som helst.

Kommer inte ihåg i vilken ordning vi gjorde allt i. Men vi var och såg frihetsgudinnan, åkte turistbuss, såg carrie bradshaw's lägenhet, såg brooklyn bridge, ground zero, empire state building, madame tussauds, central park, times square. Och ja massa annat, vi var även i alla butiker som vi ville se plus många många till. Vi åt även allt som vi ville äta som är typiskt amerikanskt så som t.ex. cheesecake, cupcakes, ribs, hamburgare, bagels, pizza osv.

Efter några dagar i New york så kändes det som hemma, jag trivdes, likaså sophie. Alla var så snälla mot oss.

Jag säger såhär. Det var världens bästa resa, med massa massa shopping, god mat och allt.
Kommer komma upp bilder och bilderna får visa en del vad vi hade för oss där borta.


RSS 2.0