Nu blir det:


Midsommarhelgen

Åkte ut i torsdagskväll kl 22 då jag slutat jobba, var inte framme förrän 00 på natten, brukar ta 1 timma egentligen men det var kö till färjan. Tog mig en cider och sen sov vi. Då var dagen kommen: Midsommarafton. Dagen började med att jag och Anna åkte till Tempo för att panta burkar och lite så. Det slutade med att vi var inne 4 gånger den förmiddagen. Sen var det bara att byta om till den söta midsommarklänningen och äta en fantastisk god sill lunch med de andra. Blev mycket sång och snaps från 1970-talet som Anna's pappa hittat ute på landet som är Anna's farfars. Avrundade sill lunchen med en fantastisk tårta som en av gästerna gjort. Och så gick vi alla ner till midsommarängen och hade trevligt, vissa hoppade säck, det var lottdragning med mera. Efter varit där ett tag så gick vi tillbaka igen och vi sov ett litet tag (jag kunde inte sova natten innan så var tvungen att sova lite) och sen blev det olika grillade korvar, kamben, potatis i folie, sallad, majskolvar. Otroligt gott. Massa dricka och sång blev det. Och även denna middag avslutades med en jordgubbsmaräng tårta. När klockan blev runt 23 tiden så gick vi mot ängen igen där de hade riggat upp med dansgolv, partytält, bänkar osv. Blev lite dans, alkohol, trevligt prat och lite så. När de andra från mitt sällskap utom Anna's pappa gick hem så stannade han och jag med de andra till klockan blev halv 4 på morgonen om inte lite till.




















Midsommardagen: Låg och vila ett bra tag, spelade spel och lite så. Vid 6 tiden åkte vi till Restaurang Skärgårn i Linanäs och åt en god middag. Det var massvis med folk där, då det är vanligt att det är de ute i skärgårn på midsommardagen. Väldigt trevligt. Efteråt gick vi runt lite i Linanäs vid bryggorna och kollade, så fantastiskt vackert. Begav oss hemåt och tog upp Vodka Päron och blandade lite drinkar, vi spelade olika alkoholspel och senare kom även Fredrik och sällskapade oss. Senare på småtimmarna blev det bad i Östersjön och sedan somnade jag gott.








Söndag: Till frukost blev det en pizza på Restaurang Skärgårn. Mådde som man förtjänade. Jag och Anna köpte varsin Ljusterö tröjja som de har tryckt upp som man kan köpa. Riktigt snygg faktiskt. Jag köpte en vit och Anna en marinblå. Sen packade vi ihop oss och åkte hem vid 6 tiden.


Riktigt bra helg, tack alla inblandade!

Hemklickat


Cypern

Vilken underbar resa. Vi har solat, badat, varit i Aiya Napa, Paralimni, kollat på Elvis show, andra shower, ätit jätte god mat, druckit drinkar, shoppat och ja sådant. Hotellet var super bra. När vi var påväg till hotellet från flygplatsen så sa våran reseledare att alla cyprioter väljer att komma till just Fig Tree Bay (Protaras heter det egentligen för de som bor där) den här helgen och ha en vattenfestival. Det var jätte mycket folk. Första dagen på stranden brände jag mig, oj oj va ont de gjorde. Vattnet var helt underbart. En underbar resa med min underbara mamma!








Cypern 10/6 - 18/6

HEJDÅ SVERIGE, HEJ CYPERN!!!!!!!

Stäket







Blev en mysig och trevlig lunch med Sophie nere vid vattnet i Stäket. Sedan blev det jobb. Och nu ska jag sova, för ni vet ju vad om gäller imorgon. Hörs imorgon.

Minigolf








Nya kläder har ingen dött av


Lövsta



Åker till Lövsta och solar&badar med Sophie. Bättra på brännan inför Cypern så man inte är helt blek. Därefter blir det jobb 16-22. Lite småskönt och komma in i kylan, hehe.

Sverige i mitt hjärta

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.




Årets första dopp

Simon vann Big Brother 2011 igår, inte fel det heller. Nu har jag precis kommit hem, har varit vid Görväln och badat en sväng med Jojjo. Vi åkte först till Görväln slott/bruket och där var det hur mycket bilar som helst då det är något jippo där nere, och självklart den dagen vi tänkte bada så vi åkte ner till Görväln badet. Påväg ner så säger Jojjo till mig i stil med "Förut var alla jämn gamla och man var här och ragga, nu känner jag mig gammal, nu är alla 95:or här typ". Vi tog ett dopp och Jojjo skar sig i foten och medans så kollade jag om jag hade skurit mig och självklart hade jag det, men jag kände inte av det. När vi precis skulle gå så kommer en kille fram till oss och säger till Jojjo "Jag har spanat in dig och tänkte om du ville till Skansen med mig?, Vänta jag ska hämta min mobil så kan jag ta ditt nummer" Så springer han och hämtar mobilen och sedan säger "Eller vi skippar det, det här var egentligen ett vad, vi brukar göra lite sjuka saker" Haha.. Nu; Sill lunch

Big Brother final

Ingen har väll missat att det är Big Brother final ikväll? Inte jag iallafall. Är helt besatt av programmet, har alltid varit. Jag tror och hoppas på att Martin vinner, det är han värd.


Bra helg









Kom hem igårkväll från landet. Har haft det hur bra som helst. Mycket prat, skratt, grillning, massa god mat, ute med båt och fiska, sol, anna kom förbi osv. Varit mysigt och härligt att bara få va med min fina familj. När jag kom hem från landet så svischade jag om, sophie kom förbi och vi drog till pg och satt där vi två plus anna och malin. Skulle sedan gå hem för att hämta dricka och sen gå hem till erik men det slutade med att jag somnade, haha.

Ögongodis


Ljusterö

Åker till Landet nu. Blir att åka MC dit och hem, haha. Där ute kommer hela familjen vara, mysigt. Kommer trivas finfint med andra ord. Nu är det dags att åka. Älskade Ljusterö <3


Melissa horn - Innan jag kände dig (ny låt)


Cykla i Sälen

Något jag verkligen vill prova på är att cykla nerför berg. Funderar på om man kanske ska göra det nu i sommar. Hur coolt vore inte det? Annorlunda och någonting nytt. Johanna verkade sugen, ska höra ifall några fler vill. De har cykling i Lindvallen och det är jätte billigt att bo där på sommaren. Några vänner bor där uppe över sommaren så då kan man passa på och träffa de också. Sen lär jag inte se lika ruttinerad ut som han på bilden, men ändå. Godnatt


Event?

Ligger i soffan nu och har precis gjort två mackor med pepparsalami ost på, åt säkert 3 tuber av den i Sälen, mumma. Till det gjorde jag en kopp chailatte. Har det riktigt bra med andra ord. Min kyllagerchef sa idag till mig att event kanske vore något för mig, hans dotter hade läst om event på högskola i åre typ. Lät riktigt roligt. Ska undersöka saken. Ska gå och lägga mig snart.

Kärlek

Älskar klänningen. Tror den finns i butik så ska nog åka och kolla, den är ju så fin.


RSS 2.0