otursdag nr 1

Har ju varit hemma i Stockholm hela tisdagskvällen, onsdagen och på torsdagen åkte vi runt 2 tiden på dagen upp hit till Sälen. Hemma shoppade jag, träffa några tjejkompisar, familjen, umgicks osv. I torsdags följde mamma och håkan med upp hit till Sälen. Jag visade hur jag bodde och sen köpte vi med oss pizza från ubbes pizzeria, gott. Sen blev det lite godis och prat framför tvn. Sen gick vi och sov. Jobbade i fredags till kvart i 2. Därefter blev det skidåkning, det var roligt som avslutades med afterski. Drog hem och slappade lite och sen kom en skoter och hämtade oss och körde upp oss till lyktan som är en restaurang som ligger uppe på toppen av hundfjället. Åt fondue. Det var jätte jätte gott. Sen var vi i lägenheten. I lördags var vi ute och åkte skidor hela dagen, fikade på lyktan, sen var vi på afterski, bra band som spelade. Sen tillbaka till lägenheten och på kvällen åt vi grillbuffé på bistron. Det var sjukt gott. Mums!! Packade ner det sista på kvällen och gick och la mig rätt tidigt. Gud va trött jag var. Och igår jobbade jag hela dagen. Fick vara på stora hyran där jag jobbar och sen fick jag vara på trollbäcken och jobba lite också. Efter jobbet blev det solsidan uppe hos grannarna och så kollade vi på time out och lite av wallander. Sen somna jag i sängen.

Idag har jag varit och hämtat mitt bankkort, äntligen!! och sen gick bakrutan på bilen sönder. Stängde framdörren vid passagerarsätet och då ramla hela bakrutan in. Konstigt. Så imorgon fick jag tid hos mora glas, ja i mora. De ska fixa det och under tiden får jag låna en bil sa de, så man kan uträtta lite ärrenden. Så får se vad jag hittar på. På kvällen blir det bowling och middag på experium med jobbet. Roligt !!

Nu kollar jag på OC och ska nog gå upp till Jerker på övervåningen ett tag.
Tänkte gå ut ikväll men om jag ska till mora imorgon så blir det nog rätt lugnt.

hemma i stockholm snart

Var ett bra tag sedan jag skrev. Men mitt internet har varit helt kasst, eller det finns knappt någon mottagning i våran stuga. Har hänt en hel del sedan sist, men orkar inte skriva allt här.
Det har jobbats massor, massa utgångar, pizza, filmkvällar, badning på experium, skidåkning osv.

Hela den här helgen har det varit hur mycket som helst att göra. I fredags jobbade vi 10 timmar, lördags 9 timmar som blev att vi jobbade över i 1 timma och 45 min ca och efter det åkte jag, sarah och adina och köpte chips och dipp och kollade på "och så kom polly" och i söndags jobbade vi 11 timmar. Den söndagen var nog värst av alla dagar. Det kom lite mer än 300 danskar och skulle hämta ut alpin utrustning och längd utrustning och plus det var det vanliga gäster också. Men vi fixade det rätt bra. På kvällen kollade vi på solsidan uppe hos våra grannar och sen blev det en tidig läggning då vi skulle jobba 10,5 timmar igår. På morgonen var det en del folk men sen vart det super lugnt. Våran arbetsledare Robban berättade för oss att vi på hyran och hyran i tandådalen fick 70% rabatt på vissa utvalda saker i tandådalens skishop, så 18:30 - 20:00 fick vi vara där och kolla. Vi skulle egentligen ha slutat 19:15 men vi fick gå 18:10, robban och hanna stannade kvar och stängde. Det var schysst. Drog in på ica och handlade redbull och lite så och sen var vi där och kollade lite men jag köpte inget, för jag hittade ingenting.

Efter det blev det att åka hemåt och påvägen stannade jag och sarah och delade på en pizza. Satt fint i magen. Och sen blev det en del vin och slötittande av älskade snowroller. Som vi har längtat efter den filmen!! Jerker var hemma i dagarna som var och så fick han låna hela boxen av en kompis till honom. Snowroller och Pistvakt är klassiker här uppe, så jäkla bra. Sen tog vi en taxi till Wärsan där det var en hel del folk. Man fick en mössa när man gick in, så jag tog en. Den är jäkligt skön och härlig färg också. Kvällen var rolig på Wärsan, träffade massa folk, dansade osv. Somnade nog i sängen kl 2 på natten och gick upp ca 5:50 imorse och gick sen till bussen, kolsvart ute. Tog bussen till borlänge. Köpte en jäkligt god sallad och från borlänge så sitter jag nu på tåget som kommer till Stockholms central om 20 min ungefär. Sen är jag hemma.

Uppdaterar mer senare! Glömde tyvärr sladden till kameran men har en del bilder på datorn som jag ska lägga upp så ska ni få se!

Kram


Lite av veckan hittils

Eftersom några har bett mig att blogga lite så ska jag göra det. Har inte haft tid riktigt, mycket som händer hela tiden. Jobbar, äter, festar och sover. Så går det runt här uppe.

Okej, resumerar dagarna lite här då.

Lördags: Jobbade först och sen hem, påvägen hem körde jag fast här ute på gården, så Jerker och Natali hjälpte mig loss och sen när jag fixat klart mig så råkade jag välta ur garderoben, lyckat.  Sen gick jag upp till Sarah osv ovanför. Efter en stund kom även mackan, daniel och två kompisar till de. Vi förfestade och spelade lite spel och sen skjussade Peter och Olof oss till Harrys i Lindvallen. Där uppträdde Johnossi. Minnet från den kvällen är rätt oklar men jag dansade som tusan och hade roligt satt det var nog lyckat! Sov inte hemma den natten utan däckade nere på Vurpa.

Söndag: Jobbade den dagen. 8:45 - 19:15. Vi hade ju ett förbok på 97 stycken danskar. Det var lite kaos en stund men det gick bra. På kvällen var vi bara hemma och snackade skit. Jag säger till Adina och Rebecca "vad är det som låter?" sen ringer Sarah på Adinas mobil och säger att vi har blivit insnöade. Då är det några som har skottat igen våran dörr så vi kommer inte ut. Då var kriget igång. Vi åker ner till nya vurpa och sen till gamla vurpa. Och sen ser vi en läskig gubbe som går mot oss i svarta kläder. Vi blir skit rädda och springer till bilen och sen ser vi att det är
Anders, en jobbarkompis. Haha. Tror alla sov oroligt den natten.

Måndag: Jobbade till 19:15 och på kvällen fick jag, sarah, rebecca och hampus skjuss till Malungshem som är ett annat personalboende här uppe. Där förfestade vi massa och hade jäkligt kul. Hände en del sjuka saker. När alla var för fulla så gick vi till Wärsan. Träffade på några bekanta från Stockholm. Har även här väldigt oklart minne men Rebecca och Sarah sa till mig att de skulle hem och då sa jag tydligen att "nej jag är kvar, jag är ju ledig imorgon" så drog de hem och kvar var jag med Sofia osv. När jag skulle hem så kom jag ju på att fan jag har ju inget bankkort för de knäckte jag nämligen sönder i Söndags typ. Så det blev att sova på ett personalboende som låg i närheten där några jobbarkompisar bor. De skjussade hem mig på morgonen och då åkte mina arbetskompisar som bor över mig till jobbet.

Tisdag: Sov till klockan var 2 och sen låg jag bara inne framför datorn och tvn. Runt 5 tiden så kom Natali hem och sen även Adina. De drog och badade och skulle träna men det var inget jag kände för. 5 min efter de dragit så kommer Natali in och säger att en kille kört fast exakt där jag körde fast i lördags. Men efter en stund kom han loss och sen gick jag upp till Sarah och de och satt där och snacka lite skit. Haha. Jag och Rebecca satt uppe vid varsin dator och nördade oss och sen somnade jag väll vid halv 1 ungefär.

Onsdag: Gick upp vid halv 10, fixade mig och tog på mig skidkläder. Åkte ner till Sälen by och beställde ett nytt bankkort som kommer om en vecka. Sen var jag på jobbet en sväng och så var jag ute och åkte skidor med mackan och peter. Blev en varm choklad i ett annat fikarum också. Sen åkte vi lite till och sen hem. 3 av Adina´s tjejkompisar överraskade adina med att komma hit. Så de ska sova här inatt. Det är ju inte alls stort här men det löser sig. Vi har bokat pizzor till klockan 7. Så det blir pizza och sen massa vin och sen ska vi till F-huset och därefter blir det Fjällis. Kommer bli en sjukt rolig kväll.. Laddar!!!!

Jobb imorgon, men det tar vi sen!!!


fredagkväll

Nej fy, nu har jag inte skrivit något sedan i söndags och idag är det fredag. I måndags jobbade jag som sagt i 10 timmar, stressade hem och åt och fixade mig och så gick jag upp till grannarna och drack lite. Snälla Timmy körde oss till malins vänner, där förfestade vi och snackade skit, spelade massa gammal musik, underbart. Bokade en taxi som skulle ta oss till Wärsan, halvvägs dit ungefär så stod det polisbilar och massa grejjer. Några killar hade tappat bort sin kompis som var jätte full och hade krockat med en bil som han hade snott. Fy, hoppas de hittade honom!
Väl på wärsan var det massa folk. När klockan slog 02 ca så blev det en taxi hem. Jobb dagen efter.

I tisdags var det jobb och på kvällen var jag trött, trött. Vi degade inne och snackade lite osv. Somnade i hyffsad tid.

I onsdags var jag ledig. Passade på att slänga in lite tvätt på jobbet och därefter hämtade jag Anders, vi åkte till Sälen by och gick på bolaget samt letade efter smink utan resultat. Påvägen hemåt blev det ett stopp på Mcdonalds i Lindvallen, det var jätte jätte gott!! Anders beställde två st big mac, själv nöjde jag mig med en el maco grande med pommes, cola och så friterade ost grejjer, haha. Var inne på telia och köpte ny laddare samt fixade mobilt bredband. Vi säsongare har ett erbjudande som är att du får själva stickan gratis, betalar 199 kr i månaden (som alla andra också gör) men vi har ingen bindningstid, utan max till den sista april. Så det är toppen!
På kvällen blev det lite middag och sen fick vi skjuss av malin ner till vurpa där många från jobbet var. Drack, snackade skit, spelade massa musik och ja lite sådant. Det var trevligt. Vid halv 12 tog vi en taxi till fjällis. Det var inga på dansgolvet så jag och sarah ställde oss och drog igång dansgolvet, och när vi börjat dansa så kom det bara fler och fler och dansade också, tillslut var det massvis med folk. Dansade till stängning. Dagen efter var jag ju ledig så det var skööönt..

Igår sov jag till halv 11 och sen gick jag till jobbet i snöstormen där jag hyrde ut skidor till några hemifrån. I ca 3 timmar satt jag i fikarummet på jobbet och snackade skit med folket, jocke var också ledig så han satt där hela tiden och han skulle tydligen sätta in en fet tant på sin bräda, fråga mig inte varför. Efter dessa 3 timmar så gick jag förbi time, en mataffär och sen gick jag hem. Man är tröttare när man är ledig än när man jobbar tycker jag. På kvällen blev det film och snack.

Idag har jag sovit till halv 1 och sedan varit ute och åkte lite med Henke som jobbar i repan. När det vart för kallt så åkte vi till Hemköp och handlade och sedan hem. Nu ska vi snart basta och ta några glas vin.

Ha en trevlig kväll!

tröttmössa

I fredags så var det ju Nyårsafton. Den dagen spenderade jag på jobbet till klockan 16:15. Sedan hem och duscha och fixa i ordning mig. Vi drack, lyssnade på musik och gjorde jätte god 3 rätters middag, fast vi orkade aldrig äta efterrätten så det blev inget av med det. Mätta och belåtna gick vi upp till grannarna där det var 8 pers, vi förfestade, 3 gånger hände det att glas blev tappade i marken osv. Kl 22:00 blev det en taxi till Kalvåsen där det var förfest. När vi kom var det inte så mycket folk men efter bara en liten stund senare så var det sjukt mycket folk, man fick ju knappt plats. Tolvslaget närmade sig och det dracks champagne och kollade på lite raketer och kramade folk gott nytt år. Vid två tiden blev det en taxi hem och vi däckade på stört, eller vi åt lite först. Skulle jobba dagen efter i 9 timmar. Var perfekt att komma hem då vi kom hem.

På jobbet på nyårsdagen så var alla otroligt sega. Men vi klarade igenom oss dagen och det var en del folk faktiskt. Efter jobbet gick vi hem och dog hemma. Det var skööönt. Anders kom hit på kvällen och så åt vi kladdkaka allihopa med vispgrädde och bär och kollade på mamma mia filmen och snackade skit. Sen däckade alla!

Måste bara säga det igen. Så sjukt svårt att hålla reda på vilken dag det är här uppe. Har stenkoll på vilket datum det är men inte vad det är för dag. Nåja. Söndag idag och det blev jobb i 10 timmar, 8:45 - 19:15. Dagen rullade på rätt fort på slutet och det var en rolig dag på jobbet. Imorgon börjar jag 8:15 och slutar 19:15, jobbar 10,5 timma. Det ska nog gå bra. Borde sova snart men grannarna har förfest där uppe. Sarah fyller år så det är hon och hennes 3 tjejkompisar. Hör all musik som de spelar, det dunkar, haha..

Orkar inte skriva detaljerat allt roligt som händer här uppe, dag som natt, natt som dag. Men jag har jätte roligt och det händer så mycket roliga saker som jag inte vill skriva ut just här på bloggen.
Saknar er alla! Godnatt! :)

RSS 2.0