valborgsmässoafton

Nu har jag nyss vaknat. Ringde till andreas, inget svar. Vore roligt ifall det blev av, hoppas man kan boka biljetter samma dag bara, nåja. Tänkte iallafall hoppa in i duschen och sedan måla mina små små naglar i en turkos färg. Kanske ska packa väskan ifall att jag åker. Och om jag inte åker så gör det inget. Fredag idag mina vänner och valborg.  



Hello gorgeous!


valborg imorgon

Kom nyss hem från Sophie efter en kväll med nya wallander filmen och hemmagjord kladdkaka som hon hade bakat. Mumsa. Filmen var helt okej, men det har ju gjorts bättre dock. Ska väll sova snart, har så ont i magen. Imorgon är det valborg. Ska passa krilles söta hund på dagen, fika med sophie och sedan åker jag till östersund förmodligen och hälsar på andreas osv.


nytt

Varit ute ett tag idag med Sophie. Var först på Stinsen och sedan i Kista. Fyndade en skjorta för 49:-, billigt, snyggt att ha när man inte vet vad man ska ta på sig. Billigt och bra.









present till Sophie!!

Godmorgon! Har varit vaken sen 7. Är inte på jobbet idag. Har så sjukt ont i magen. Fast det var värre igårkväll. Känner mig så elak mot jobbet när jag är borta så mycket, men vad ska jag göra, de vet varför iaf. Funderar på om jag ska göra mig en god frukost. Idag blir en lugn dag. Måste kirra en present till Sophie, orkar egentligen inte gå ut men jag måste ju köpa en present, såklart :) . Har inte orkat göra det eftersom jag haft så ont i min lilla mage. Men jag tror jag vet vad jag ska köpa.


vila

Godmorgon! Nu är jag härdad. Jag är hemma och är yr. Vilken dag det var igår. Stort tack till min vän Anna som ställde upp. Hade aldrig klarat det utan henne. Tack gumman! Nu ska jag vila!


gårdagens lilla shopping


Dessa skor köpte jag igår! Snygga till sommaren!


måndag

Ny vecka, nya tag? Inte nya tag men en ny vecka är det ju iallafall. Var på jobbet idag. Älskar min chef och mina kollegor, stormtrivs. Och när jag stod vid kassan och pratade med min chef så dyker kronprinsessan Victoria upp, och gissa vem som lagade maten till henne och la upp? Jo, jag! haha jätte nöjd. Nejmen, det var roligt. Hört att hon varit hos oss flera gånger så jag antar att hon gillar våran mat! Jag och min chef skämtade om att vi skulle sätta i svenska flaggan och blommor, bara för att och om hon frågar "oj, är den alltid såhär fin?" så svarar vi "jaaa men absolut, alltid" haha. ja kul var det iallafall!

ps. Jag saknar norråker något sjukt mycket och en sak till.. fan va less jag är på folk som ljuger! TJAO


kryssningen

Vilken helg! Orkar inte gå in i detaljer för det orkar jag inte, haha. Men i fredags så åkte vi på kryssning. Jag, anna, mamma och min styvfar. Det var sjukt roligt enligt mig själv och det hoppas jag anna tyckte också. Började allt på båten med en otroligt god middag. Till förrätt åt jag löjromstoast och till varmrätt så blev det lammfilé. Me like. Sen gick vi till en bar och drack och då träffade vi på några grabbar på 35 år ca som vi hängde med hela kvällen, haha. Vi var med de hela tiden och dansa och grejja. Jag dansade bugg och foxtrott med ena killen, haha herre min skapare. Sedan åkte vi upp till högsta våningen där alla stod och tokdansa, även vi. Efter ett bra tag så blir vi bjudna på räkmacka och dricka av vår ena nya vän. Och jag skojjar inte, jag såg bara räkorna, vart tog mackan vägen? Gott vare och sen blev det skumpa i deras hytt innan vi gick till våran hytt med min danskompis för kvällen, somnade gott till deras prat om hans livshistoria. Dagen efter trodde jag klockan var 7 på morgonen när jag hörde våra kära grannar festa, jag frågar anna som säger att klockan är 11. Det var alldeles mörkt i hytten, haha. Först vart jag sur för de störde mig men klockan var ju inte så tidigt ändå. Vi åt frukost, sen handlade vi i taxfree butiken. Jag köpte alkohol, godis och ett puder. Sen gick vi upp och badade bubbelpool och solade i solstolarna. De hade lampor som låg på så det blev jätte varmt. Vi låg och prata och drack cider/öl/drinkar. Sen var vi snart i land då vi stötte på våra nya vänner, haha, de var sjukt fulla, herregud.

Lyckad kryssning med galenskaper! Behövde detta!


RSS 2.0