otursdag eller trött?

Onsdagens att göra lista:
- Betala mobilräkningen
- Plugga lite matte
- Tvätta håret med den läskiga hårinpackningen
- Kanske åka till stan ett tag (?)
- Hämta mina pengar på Arla
- Jobba 17-22

Ja, eftersom jag är rätt glömsk så gör jag en lista så jag kommer ihåg.

Förresten, så har detta varit min otursdag. Först håller jag på att backa på en "tant", hon kom så plötsligt bakom bilen, och jag hade kollat åt alla håll, hon vart jätte jätte arg och viftade att jag skulle dra åt helvete ungefär, haha
Sedan på jobbet så skulle jag växla min 50-lapp i växelautomaten som finns där, varav den tog min 50-lapp och jag fick ingenting tillbaka. Helt sjukt. Får tillbaka pengarna imorgon.
När jag ska backa ut från jobbet så håller jag på att köra på en kille som gick helt plötsligt bakom bilen, varav att jag har även denna gång kollat. Dock är det ingen belysning på parkeringen på Arla så det var ju jätte mörkt när vi slutade så jag såg inte så jätte mycket.

Otursdag eller så är det för att jag gick upp kl 8 imorse (?) Hmm.


Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now

Måndagens saker att göra:
- Hämta ut min väska som varit på lagning (inte den från New York)
- Gå till doktorn med min fot
- Ringa ett viktigt samtal
- Jobba 17-22


nya produkter från Arla

Söndag: tog det bara lugnt, träffade Ellis ett tag och vi var på Willys och lite så. Köpte ett skal till min Iphone, så nu är den lila.

Igår: Jag fixade massa saker med bilen. Sedan kom en kille och köpte den. Så nu är min pärla såld. Är med andra ord billös. Det suger. Så nu kollar jag blocket för fullt. Satt uppe till 2 inatt och pratade med Lawson. Han gav mig lite bil tips.

Idag: Kom precis hem från skolan, matte b. Väntar på Sophie, vi ska hänga.



Fick nya produkter från Arla igårkväll när jag gick hem.

Thaisoppa med nudlar
Godmorgon Juice med Apelsin smak
Mild yoghurt med jordgubbssmak
Mild yoghurt med svart vinbärssmak
Vispgrädde smaksatt med jordgubb
Vispgrädde smaksatt med choklad
Ekologiskt smör (ej ny produkt)


en lördag

Det var den helgen det. Igår jobbade jag på restaurangen 10:30-17:00. Sjukt mycket att göra. Jag var själv i köket och det gick ut 145 st bongar på 4 timmar. Men vi fixade det.
När jag åker hem och ska köpa en biljett till tåget i luckan så säger jag
- Jakobsberg
(hon blänger på mig och säger)
- Och?
- Ja en biljett kanske?
- Är du över eller under 20?
- Under
- Säg det från början istället då
- Fråga istället?
- Du bara pratar i mobiltelefonen
- Jaha, jag lyssnar fortfarande på vad du säger

HERREGUD, blev så jäkla arg där ett tag. Jävla idiot kärring som satt i biljettluckan.

Väl hemma så blev det middag och sedan kom Sophie och Jojjo. Vi kollade på dansbandskampen eftersom Donnez var med, några vi hängde med på båten när jag fyllde 20. Jag röstade 4 gånger. De gick vidare till nästa vecka!!

Drog sedan hem till Camilo där det var lite folk, blandannat vår killkompis Erik! Det var mycket trevligt och det hände lite av varje där. Vi spelade in klipp blandannat som ligger uppe på Facebook. Orkar inte skriva mer vad vi gjorde sen. Hemresan var rooolig!... För jag e räddddd

tvätta bilen

Idag är det jobb som gäller igen. Börjar 17 som vanligt. Men innan dess ska jag först tvätta och städa bilen, sen ska jag ta massa bilder (ska sälja bilen förmodligen), sen ska jag träffa anna en sväng över en fika eller så.

Blåser jätte mycket ute idag, tänkte gå ut och springa men det kommer vara svinkallt!

 


ledig från jobb

Onsdag idag, denna dag är jag ledig från jobb. Ska försöka träffa Uran tänkte jag, som vi sa, evigheter sedan, men han vägrar svara. Tänkte gå ut och springa också. Runt tre tiden tänkte jag åka in till mitt gamla jobb och hälsa på där (ska förövrigt jobba där på lördag 10:30 - 17:00), saknar mina arbetskamrater där, så det kommer bli kanon mysigt!



lite nytt

Här kommer bilder på lite nya saker som jag har köpt, allt är naturligtvis inte köpt idag bara. Har även köpt två halsdukar som jag inte orkade ta kort på.
























frusen

Var ju som sagt på marknad idag med mormor,anna,moster och lill lotta. Först åt vi mackor hemma hos moster och sedan åkte vi ner på marknaden. Jag köpte massa saker. Lägger upp bilder här antingen senare ikväll eller imorgon. Efter att vi varit på marknaden ett tag så började det regna, typiskt. Men det stoppade inte oss, vi fortsatte att kolla. Åt langos också, världbäst. När klockan var någongång efter 4 tiden så åkte vi hem till Moster igen. Alla var frusna, var skönt med lite värme. Där drack vi varm choklad och nygjorda munkar som de köpte på marknaden. Älskar marknader <3 

Nu ska jag bada i våran jacuzzi och äta hallonsorbet!

 


marknad

Godmorgon. Just nu sitter jag och väntar på att mormor ska komma och hämta mig, sen hämtar vi upp anna och sen bär det av till Rimbo. Min moster och hennes sambo bor där så vi ska dit, och sen ska vi på en stor marknad. Kommer bli mysigt och trevligt.

 

mysig eftermiddag

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha spenderat min tid i nya köpcentrumet Bromma Blocks med Sophie. Vi strosade omkring och kollade lite. Deras inredningsbutiker har så mycket fina saker, både Sophie och jag blev sugna på att flytta hemifrån. Vi avslutade med en mysig fika på Espresso House. Personalen där var roliga. Sophie beställer en stor Chailatte och sen säger killen till mig; och vad ska du ha då ditt lilla as? Och båda börjar skratta. Jag beställde en liten Chailatte och när vi får våra muggar så säger han till Sophie. "Här är till dig mamma" och till mig säger han "här är till dig lilla vickevire. Haha. Väldigt härlig och mysig eftermiddag med världens bästa Sophie!


måndag

Sitter i soffan, har nyss varit i Kista en kort sväng med Sophie. Hon köpte ett par vantar och ett baslinne. Själv kom jag inte därifrån tomhänt heller. Ett par fina tights och en höst kjol i bomull. Klockan 17 börjar jag jobba.

PUSS


söndag

Söndag idag.  Jobbade 17-22 i Fredags och efter det åkte jag hem, fixade mig lite snabbt och sen hem till Anna som har tagit körkort,  där vi satt och drack lite och pratade. Sedan en sväng ner på pergola och sen åkte jag hem. Igår var jag och Sophie nere och handlade middag till kvällen. Det vankades middag hemma hos mig, 3 rätters. Det satt bra i magen. Fick skjuss till Jakan och gick in på mp där det total sög, ska inte gå dit på länge.

Denna kväll ska jag kolla på Ensam mamma söker. Jag älskar det programmet, vet inte riktigt varför. Det börjar klockan 22:00. Till det ska jag äta hallonsorbé. Mumma.


jag älskar dig fredag

Idag är det fredag mina vänner. Just nu sitter jag och pluggar lite matte, vilket inte går så bra för det är sjukt svårt, så mycket att hålla reda på. Förstår så bra när han förklarar på tavlan, men när jag sitter själv och ska göra en exakt likadan uppgift så förstår jag inte. Nog om det. Jag jobbar 17-22 idag. Efter det får jag se vad det blir.


RSS 2.0