Sista november!

Måndagmåndag. Bara två dagars jobb kvar för den här veckan. Tänkte bjuda över sandra,sophie och anna på middag på lördag, vore väl trevligt :)? Isåfall ska jag bara komma på vad jag ska bjuda på för smaskigt, känner pressen, haha nejdå. Får lista ut något.

Nästa: Personalfest på fredag. Herregud säger jag bara, kommer bli sjukt kul. Börjar med att jag möter upp elisa,sara och nora och tar några glasvin, sedan vidare till grekturken för middag och mer alkohol. Sedan har min chef bokat drinkbord på riche. Sedan ska vi vidare till berns tror jag det var.



sunday...

Söndag idag då! Helgerna går alldeles för fort! Jobbade på arla i fredags, natt mot lördag dvs. Det gick väll helt okej. Jag,maria,gina och sandra åkte till mcdonalds vid halv 2 tiden. Väl där så går vi in och ställer oss i kö då vi ser hur några börjar slåss. Den ena killen blir nedslagen och ligger på marken då de sparkar på han, så jävla fegt. Sedan drog de som slog honom (zigenare), så kom det massa poliser osvosv. De stängde mcdonalds innan vi hann beställa mat så vi klagade lite och sa att vi faktiskt hade lunchrast och ville ha mat, det gick ju på våran tid, vi har 45 min lunch. Så tillslut fick vi vår mat. Och satte oss sedan i fikarummet och åt och tokgarva åt oss själva hur vi betedde oss på mcdonalds. Nåja.

Sov till halv 4, moster och hennes sambo var här, trevligt. Tog det bara lugnt på kvällen vilket var otroligt skönt. En hemmakväll helt enkelt. Idag är det söndag och jag har varit på skälby marknad med min far!


Min vän lenita, har slutat på arla, såå synd, men, jag förstår henne, mer än väl faktiskt. Men, vi har många minnen där tillsammans. haha..



 Jag ligger i en pv, inte så jäkla bekväm säng men :)


fredag

Äntligen fredag. Skönt med helg. Idag jobbade jag helt ensam i köket, lagade mat till sisådär 200 pers, kanske mer.. Det gick bra, väldigt bra. Blev biffkritharaki med sallad och vitlöksyoghurt, mycket gott. Och så lammbullar, spenatpaj och diverse sallader. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv som lyckades jobba i köket en hel dag ensam och laga mat till så mycket folk. Fick beröm för maten, roligt. Kom från jobbet vid 5 tiden, åkte då och hämta anna, vi åkte till media markt sedan till elgiganten. Sen hem.

Var i nya gallerian igår förresten med anna och träffa på sandra. jätte stort. Köpte två koftor,en mössa, en parfym och en klänning..

Här kommer en bild på min favorit parfym som jag även köpte på taxfreen på arlanda när vi åkte till turkiet. Make up store's egna "I do"!



Kollar idol nu. Sedan väntas en hård natt på arla!


en hektisk dag

Andas ut, andas in. Hemma efter en dag med alldeles för mycket att göra på jobbet. Vi öppnar lunchen halv 12, och när klockan hade slagit halv 1 hade vi sålt slut på alla dagens rätt. Och utöver det hade vi sålt massvis med lammbullar, paj och sallader. Sjukt. Och fika såklart. Igår var det lugnare, och just idag när vi har 70 pers som ska äta den större menyförslaget vi har så har vi massvis med gäster, och imorgon har vi 90 pers som ska äta stora menyn och lite till. Men det är kul med variation och inte bara göra samma gamla vanliga.

Vid halv fem tiden åkte jag hemåt och gick på ikea med mamma. Jag åt lite middag, var vrålhungrig, hann aldrig äta lunch. Blev kyckling,pommes,bea och grönsaker. Och mamma fikade. Mums. Vi köpte inte alls mycket, fanns inget roligt att köpa. Köpte iallafall en lampa,ljus osvosv.

Nu är jag hemma!




Nej, jag är ingen rockare. Det är min arbetskollega alex som har gjort om bilden. Sen har han målat på min arm också, suck! ;o




I dont believe you..


sunday

söndag idag. och läggdax strax.
I fredags på kvällen var jag och sophie och såg filmen 2012 på bio i Kista, den var superduper bra, innan det var vi och kollade i lite affärer och hon åt middag. Åkte sedan hem till Z och kollade movie.

Åkte och mötte Sophie igår vid 2 tiden, jag kollade vad min tatuering skulle kosta och vilken stil jag ska ha på texten. Fick en tid att göra den imorgon, men känner att jag vill vänta lite lite till. Efter det åt vi en sen lunch på tastys och kollade i affärer. Jag köpte ett par högklackade skor, en mössa och smink. När jag kom hem blev det middag, drack vin, lyssnade på musik och vid halv tio åkte jag och sandra till pg och mötte upp erik osv. Sen blev det mp som vi inte var så taggade på, men så blev det. Var lite för full och kvällen slutade med att jag delade taxi hem med en barndomsvän, tony. Sjuk kväll. .


torsdag

Kom nyss hem. Slutade vid fyra tiden, åkte sedan till Kista för att hämta ut biobiljetter, jag och sophie ska kolla på 2012 imorgon kväll. Hälsade även på Sandra på hennes jobb. Köpte ett par leggings. Sen begav jag mig hemåt då jag pratar med janne i telefonen, jag hämtar upp honom och han ville till max, så så blev det, sen skjussa jag han till någon tjej. Nu är jag hemma, finally!

Blir tv kväll, samt ett bad i jacuzzin. Fredag imorgon, jahadå!


..

Time to workkkkkkkkkk!


julgranskula!


ny bloggdesign

Hallå där!
Har gjort om bloggen som ni ser, eller, min vän anna har gjort om min blogg kanske man ska säga, tack gumman!!

Idag har jag jobbat 8-16, imorgon blir det jobb 11-18 sen myspys. Måste beställa mig ett nytt bankomatkort, frågan är hur man gör.

- it takes two baby!


RSS 2.0